MYTRA - Törölte a Facebook a zenekar oldalát, itt az új!
Írta: Slayer   
2021. augusztus 23. hétfő, 20:50

Örömmel segítünk a MYTRA zenekarnak, hiszen lassan egy éve mi is pont így jártunk, majd kilenc év aktivitás után. Tudjuk milyen rossz érzés ez és mennyi munka veszett kárba. Segítsetek a zenekarnak és kedveljétek az új oldalukat.

"Elindítottuk az új hivatalos Facebook oldalunkat - kérlek oszd meg, mesélj rólunk az ismerőseidnek, segíts, hogy visszaszerezhessük mindazt, ami elveszett!

Az eredeti Mytra Facebook oldalt nyáron törölték mindenféle nyomós ok nélkül. Minden emlék, poszt, like, követő eltűnt, az oldal elérhetetlen, és senki nem válaszolt a fellebbezésünkre.

Underground progressive/electronic/industrial metal zenekar lévén minden apróság nagyon fontos számunkra. Dalainkban megjelenik a tudomány, idegen életformák, sci-fi, az élet eredete és a világűr rejtélyei. Olyan zenekar vagyunk tehát, akik mindig betartották ennek az oldalnak a szabályzatát, semmilyen kényes, sértő, nem ideillő dolgot nem posztoltunk, nem spammeltünk és nem tettünk semmit, amivel a Facebook irányelveit megsértettük volna. Értetlenül állunk a törlés előtt.

A következő hetekben szeretnénk elmesélni, mik történtek velünk az elmúlt hetekben, felidézni az elmúlt évtizedeket, és ami a legfontosabb, megosztani azt is, hogy mivel készülünk a jövőre nézve."

 MYTRA - Initium

Mytra online:

https://www.facebook.com/mytrabandofficial/

https://bit.ly/Mytra_Logos_Playlist

https://songwhip.com/mytra/logos

https://shop.hmusic.hu/termek/mytra-logos-cd/