Kalapács József & Omen - Megjelent a két különleges válogatáslemez!
Írta: Slayer   
2021. július 15. csütörtök, 20:32

Dupla lemezmegjelenés és egy kifejezetten sikeres közös koncert tette teljessé a Kalapács és az Omen zenekarok közös jubileumát a Barba Negrában július 2-án! A Kalapács zenekarnak volt azonban egy másik oka is az ünneplésre: legutóbbi albumuk, a tavaly év végén megjelent "Világvégre" elérte az aranylemez státuszt, a különleges eseményen ezt is átadták a kiadó munkatársai a zenészeknek. A “Szelíd metálosok” és a “Best Of Omen - 30 év” lemezek már megjelentek, és meghallgathatók a legismertebb online streaming felületeken, de továbbra is megvásárolhatók az előadók hivatalos, megújult webshopjában.

Szelíd metálosok online streaming:

songwhip.com/various-artists/kalapacs-jozsef-szelid-metalosok


Best Of Omen - 30 év online streaming:

songwhip.com/omen-2/best-of-omen-30-ev


“Szelíd metálosok” CD rendelés és Kalapács József webshop:

kalapacsjozsef.hmusic.hu


“Best Of Omen - 30 év” CD rendelés és Omen webshop:

omen.hmusic.hu/

A “Best Of Omen - 30 év” dupla albumon a 2019-ben Koroknai Árpádot váltó Molnár Péter “Stula” (Stula Rock, ex-Mobilmánia) énekelt újra 20 klasszikust, mindemellett hallható rajta a tavaly megjelent "A Család" című dal, valamint a "Fagyott világ" új verziója is, melyeken mindhárom Omen-énekes (Stula, Kori és Kalapács Józsi) hangja hallható. A dupla anyagon Stula éneke mellett egy alapos stúdiós ráncfelvarrás is hozzátett, hogy a lehető legjobban szólaljanak meg a jól ismert Omen dalok - a stúdiómunkálatok a Denevér Stúdióban zajlottak Cserfalvi “Töfi” Zoltán és Boros Béla kezei alatt.

Kalapács József szintén egy dupla lemezzel jelentkezett “Szelíd metálosok” címmel. Ez sem egy szimpla válogatásalbum, 37 szelíd metal dalt tartalmaz az énekes teljes életművéből. A kiadványon hallhatók a Pokolgép, az Omen, Hard, Kard, Akusztika és persze a Kalapács zenekar dalai eredeti vagy átdolgozott verziókban, illetve 2 vendégszereplés mellett 6 teljesen újravett régi Omen és Pokolgép klasszikus és egy teljesen új Kalapács dal, a címadó “Szelíd metálosok” is helyet kapott a lemezen. A Balkan Fanatik-féle “Kósza vér” és az Omen “Fagyott világ” felvételéből új verzió készült, utóbbi Nagyfi Laciék “Best Of Omen - 30 év” válogatásán is szerepel.

OMEN km. Kalapács József & Koroknai Árpád - Fagyott világ (2021)

Omen - A család

Kalapács online:

https://kalapacs.net/

https://www.facebook.com/KalapacsZene...

 

Omen online:

https://www.omen.hu/

https://www.facebook.com/Omenzenekar/