Zártosztály - Bakancsos Edda tagokkal szólnak a klasszikusok újra Miskolcon!
Írta: Slayer   
2021. július 13. kedd, 20:53

Július 17-én, egyetlen egyszer az évben Miskolcon, az Ady Endre Művelődési Házban a hagyományokhoz híven ismét megrendezésre kerül az éves “Zárt-Osztálytalálkozó”, melyen a ZÁRTOSZTÁLY a 2017-es, 2018-as, 2019-es, nagy sikerű, telt házas buli ismétléseként a "bakancsos Edda” tagokkal kiegészülve ad koncertet. A szokásos hangulatot ígérő bulin elhangzanak majd az 1979-1987 közötti gyémántlemezes korszak sikerdalai, de idén 40 éves az Edda Művek 1981-ben megjelent második lemeze, ami ez alkalommal kitüntetett figyelmet kap a műsorban. A minimum két órás koncerten olyan volt Edda tagok lépnek színpadra, mint Zselencz ‘Zsöci’ László, Csapó ‘Buksi’ György, Fortuna ‘Tüsi’ László, Csillag Endre, Mirkovics Gábor, Darázs István, Róna György, valamint rajtuk kívül ott lesz Schrott Peti énekes poszton, illetve Lázár Zsiga a billentyűs hangszereknél és hegedűn. A zenekar a koncert után közönségtalálkozót tart!

Zártosztály + a Bakancsos Edda tagjai - Facebook esemény:

facebook.com/events/915163496006411/


Jegyek:

jegy.hu/program/zartosztaly-es-a-bakancsos-edda-tagjai-124703

"Mindenkit szeretettel várunk, aki ebben az extrém helyzetben is velünk lesz a bulin! Reméljük minél többen el tudnak jönni! Mi ott leszünk, és egy nagyon ütős műsorral készülünk. Tehát gyertek őrültek!!! Július 17, Miskolc, Ady, 20:30!" - üzente a zenekar.

Az Edda-legendák alapította ZÁRTOSZTÁLY legutóbb 2019-ben jelentkezett egy 4 dalos EP-vel, erről szöveges videót kapott a dinamikus és fogós címadó, a “Szétszakítva”, illetve szerepel rajta a lassabb "Színpad”, a klipes “Lassíts”, és a korábban a gitáros, Csillag Endre szólólemezén hallható “A szívem visszavár”, ezúttal Schrott Peti hangjával.

 

Zártosztály online:

facebook.com/zartosztalyzenekar/