Summer Hell fesztivál - Augusztusban együtt jön a Kreator, az Eluveitie és a Jinjer a Barba Negrába!
Írta: Slayer   
2021. július 08. csütörtök, 12:35

Úgy tünt, hogy esélytelen, de jelen állás szerint mégis még idén nyáron fellép nálunk három nemzetközi metal zenekar, méghozzá egy estébe belesűrítve egy minifesztivál keretein belül. A Summer Hell fesztivál augusztus 17-én kerül megrendezésre Budapesten a Barba Negrában. A három fellépő csapat pedig nem más, mint a veterán német thrash nagyhatalom Kreator, a svájci folk metal alapcsapat Eluveitie és az utóbbi időben igencsak előretört ukrán prog/core Jinjer.

"Mégis lesz idén nyáron nemzetközi metal fesztivál! Hetek óta dolgozik a Barba Negra és H-Music Hungary stábja, hogy idén se maradjon Magyarország komoly nemzetközi metal buli nélkül!

Summer Hell néven új metal fesztivált indítunk útra, ami terveink szerint, nem 1 alkalomra szól, ha TI is bizalmat szavazatok nekünk és támogatjátok jelenlétetekkel a rendezvényt! Egy este, 3 olyan bandát tudunk nektek elhozni, akik külön-külön is csurig telerakták főzenekarként a klubot az elmúlt években. És hogy kikről van szó? Jön a Mille Petrozza vezette német thrash brigád, a Kreator, a svájci folk / melodic death metal alapcsapat, az Eluveitie és Tatiana Shmailyuk énekesnővel az élén az ukrán Jinjer.

Utóbbi éppen augusztus 27-én jelentkezik új lemezzel, Wallflowers címmel. Az első előzetes dal és klip az alábbi linken elérhető:

JINJER - Vortex

A Kreator három hosszú év kihagyás után tavaly jelentkezett új dallal.

KREATOR - 666 - World Divided

Az Eluveitie csapata legutóbb 2019-ben járt nálunk.

ELUVEITIE - Ategnatos

3 király csapat: 1 thrash, 1 folk és 1 prog - core zenekar fog 3 egyenlő hosszú szettet játszani, a nagyszínpadon, teljes produkcióval!"


A ROCK1, a H-Music és a BARBA NEGRA bemutatja:


Summer Hell

Kreator | Eluveitie | Jinjer


Helyszín: BARBA NEGRA


Jegyárak:

11.999 Ft Elővételben - 2021.07.31-ig

12.999 Ft Elővételben - 2021.08.16-ig

14.999 Ft A koncert napján 


Online jegyvásárlás:

jegy.rock1.hu/kreator-eluveitie-jinjer_20210817


Facebook esemény:

www.facebook.com/events/941456316676859/


Online elérhetőségek:

www.facebook.com/KreatorOfficial

www.facebook.com/eluveitie

www.facebook.com/JinjerOfficial