Rock the Planet - Zenészek a bolygóvédelemért!
Írta: Slayer   
2021. július 06. kedd, 20:46

Végtelenített minikampány-sorozat!

Hiánypótló kezdeményezés indult Magyarországon: zenészek, zeneipari dolgozók fognak össze a bolygóvédelemért, a környezettudatos mindennapokért.

"A Rock the Planet egy végtelenített minikampány-sorozat, aminek a célja felhívni az emberek figyelmét az égető környezetvédelmi problémákra. A projekt lényege kézzelfoghatóbbá, hétköznapibbá, barátibbá tenni a környezetvédelmet, és hangsúlyozni a tudatosság és a fenntarthatóság fontosságát.

Tehetünk a környezet és az élővilág pusztulása ellen! ✓

A környezetvédelem menő! ✓

A bolygóvédelem, a környezettudatosság könnyen a mindennapjainkba illeszthető! ✓


Miért jó ez nekünk, kik vagyunk mi?

A zeneiparban dolgozó fiatalok vagyunk, zenészek, újságírók, sajtósok, fesztiválszervezők, akiknek fontos a bolygóvédelem és a környezettudatosság, mert fontos a jövőnk.

A cél érdekében a lehető legkülönfélébb és legkreatívabb módokon leszünk jelen az online és offline térben, elindítva ezzel egy teljesen újfajta, interaktív társadalmi kommunikációt a környezetvédelem témájában."

"2021. július 3. színrelépés

Az, hogy miképpen debütál a kezdeményezés, sokáig kérdéses volt, míg végül rájöttünk, hogy semmi sem kézenfekvőbb annál, hogy a legelső „gerilla akciónk”, az ország legzöldebb kisfesztiváljával karöltve történjen meg: július 3-án szombaton az Alpárfesztnek idéntől helyt adó Lakiteleken, a Holt-Tisza partján gyűjtöttük össze az évek óta „láthatatlanul” gyűlő csikkeket, hulladékot, lomot a fesztivál csapatával, közönségével, és zenészeivel. Azonban itt nincs megállás, hamarosan újabb és újabb pop up akciókkal jelentkezünk, úgy virtuálisan, ahogy a való életben is."

 

Online elérhetőségek:

FB: https://www.facebook.com/rocktheplanethungary

IG: https://www.instagram.com/rocktheplanethungary/

Kontakt: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

Kurcz Orsi +36 30 505 49 87