Gojira - Friss lemezzel és két ütős vendégzenekarral érkeznek jövőre a franciák!
Írta: Slayer   
2021. július 05. hétfő, 16:07

A francia Gojira a nagy sikerű korábbi koncertek után most sem hagyja ki Magyarországot a turnéállomások közül: 2022. január 29-én érkeznek a Barba Negrába, méghozzá az Új-Zélandról érkező thrash metal csapat, az Alien Weaponry és egy angol metalcore együttes, az Employed To Serve kíséretében; mindkét zenekar új lemezzel jelentkezik az idei évben, így friss és ütős műsorra számíthatunk tőlük. A limitált számú, kedvezményes árú early bird jegyek értékesítése július 5-én, 11 órakor indul.

Jó öt évet vártunk a Gojira új nagylemezére: a Duplantier testvérek modern metal bandája Fortitude címen adta ki hetedik albumát, ami a francia extrém metal zenekar eddigi legérettebb, kiforrott hangzású és komplex mondanivalóval rendelkező anyaga, ami zeneiségében és gondolatiságában sem nélkülözi a szélsőségeket.

„Nem tudok másként tekinteni a fajunkra, mint egyfajta élősködőre, ugyanakkor gyönyörű dolgokat is képesek alkotni az emberek.” – így foglalta össze Joe Duplantier az új lemez felütéseként is értelmezhető gondolatait, amit ezúttal is sötét, komor, lesújtó hangszereléssel, és az aréna-rockzenére jellemző monumentális és érzelmek dallamok kombinálásával fejez ki a 11 dalban.

Többhöz is készült videóklip, melyek közül a Chant a legújabb:

Alien Weaponry - Tangaroa

Employed To Serve - Exist

a Concerto Music bemutatja:

2022. január 29., szombat 19 óra

Budapest, Barba Negra

Gojira, Alien Weaponry, Employed To Serve koncertek

Belépő: early bird jegyek 9.900 Ft, normál elővételben 10.900 Ft, a január 1-től és a koncert napján: 11.900 Ft. VIP/Galéria jegyek: 12.900 Ft

Jegyek kaphatók a https://jegy.rock1.hu oldalon.


Online elérhetőségek:

https://concerto.hu/

https://www.gojira-music.com/

https://alienweaponry.com/

http://www.employedtoserve.com/

https://www.facebook.com/concertoconcerts/

https://www.facebook.com/events/323409659496761/