Phrenia - Új videoklip a friss második nagylemezről: Hope Lies
Írta: Slayer   
2021. július 03. szombat, 18:52

A “Hope Lies” című dalhoz készített videoklipet az elektronikus, trance, electropop elemeket súlyos modern metal / metalcore-ral vegyítő Phernia. A zenekar “Separated” című második nagylemeze a Bring Me The Horizon, Dead By April, Annisokay és az Asking Alexandria rajongók figyelmébe ajánlott első sorban; az alapvetően angol nyelvű lemez 13 dalból 3 magyar nyelven szólal meg. Már kapható a HammerWorld magazin július-augusztusi számának CD mellékleteként - keresd a hipermarketekben, a benzinkutakon vagy az újságárusoknál!

Phrenia - Hope Lies

“A ‘Hope Lies’ a koronavírus miatti bezártság alatt íródott, és, mint azt a címe is kimondja, a reményről szól - egész pontosan arról, hogy mennyire hazug is tud lenni az, hisz’ az elmúlt év ha egyvalamire megtanította csapatunkat, az az, hogy hinni kell, szabad és fontos, azonban nem minden remény éri meg azt, hogy a beteljesedésére várjunk. Az egész dalt erősen átszőttük elektronikával, mindenközben megpróbáltunk olyan érzetet kelteni, mintha az mégsem lenne ott. Igyekeztünk a gitárokat és a billentyűs részeket egy koherens egészként megszólaltatni, ezzel megtartva a zene “metálosságát”, amiből a refrén ugrik ki szárnyalóan.” - mesélték a srácok a dalról.

“A dalhoz Kiss Tamással forgattunk videoklipet. Tomival sokszor dolgoztunk együtt az elmúlt években, így ezt a forgatást is nagyon vártuk. A videoklip az előzőektől elétrő módon egy történetszállal is át lett fűzve, és mint a banda tagjai, mi is aktívan kivettük a részünket a szinészkedésből. Ez egyébként az első alkalom, hogy mi is megjelenünk egy klip sztoris részében, mint szereplők. Úgy érezzük, ez lett az eddigi legprofibb videoklipünk!” - tették hozzá a klippel kapcsolatban.


Separated album streaming:

songwhip.com/phrenia/separated


Hivatalos YouTube lejátszási lista:

bit.ly/Phrenia_Separated_YouTube

Phrenia online:

Facebook | https://www.facebook.com/PhreniaBand

Instagram | https://instagram.com/phreniaband/

SoundCloud | https://soundcloud.com/phreniaband/

Twitter | https://twitter.com/PhreniaBand

TikTok | https://www.tiktok.com/@phreniaband

VK | https://vk.com/official_phrenia