Forgetmenot - Killan Gyuri ismét bekeményített új dal az egykori Undertaking frontembertől!
Írta: Slayer   
2021. április 04. vasárnap, 17:42

A Forgetmenot nem más, mint az egykori hazai underground thrash legenda, az Undertaking énekes/gitárosának Killan Gyurinak az új Kanadában alakított csapata. A 'Victim Of The Night' pedig már a második daluk, igaz a tavalyi 'Diarrhea'-t a frontember egyszer már 1996-ban rögzítette.

Killan Gyuri az Undertaking előtt a Metal Corpus tagja volt, illetve Killan néven egy egyszemélyes projektet is csinált.

A több évtizede Kanadában, közelebbről Torontóban élő zenész, négy éve itthon járt az Undertaking könyv (Undertaking – avagy thrash metal Magyarországon a rendszerváltás idején) megjelenése kapcsán, ahol elmondta, hogy mostanság inkább a flamenco zene áll közel hozzá, de az sem kizárt, hogy a jövőben ismét a keményebb zenék világa felé fordul. Nos úgy néz ki, ez az idő is elérkezett.

Forgetmenot lényegében Gyuri egyszemélyes formációja, a 'Victim Of The Night' pedig már a második daluk, a tavaly 1996 után újra rögzített 'Diarrhea'után, amiben a dobok kivételével, amit Daniel Gallardo kezel, ismét mindent ő játszott fel, sőt ezúttal a keverés, és a videó is őt dicséri. Egyedül a mastert engedte át másnak, azt Chuck Carvalho készítette.

Azt még nem lehet tudni, hogy mi lesz a folytatás, esetleg készül e album is, mindenesetre örüljünk ennyinek is oly sok év után.

Forgetmenot - Victim Of The Night

Forgetmenot - Diarrhea

G. Killan - To Lose A Friend (Acoustic)

G. Killan - Just Kill Me (acoustic song by G. Killan, ENG version based on "Убейте" by Веня

Дркин)

Undertaking - V12BB4U [Full Album]

Killan Gyuri Youtube csatornája:

https://www.youtube.com/channel/UCrhKqAonjRw693ZmGWPNNRw

 

Undertaking online:

https://www.facebook.com/Undertaking.TMC