MoonRiver - A baranyai hard rock zenekar tagjai külön utakon folytatják tovább!
Írta: Slayer   
2021. március 28. vasárnap, 19:53

Váratlanul bejelentette a baranyai hard rock zenekar, a MoonRiver a feloszlását. Miközben arról szóltak a hírek, hogy a srácok ezerrel készítik az új lemezüket, és már előzetes dalokat is hoztak ki róla, derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy a tagok úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják. A közleményükből az pontosan nem derült ki, hogy mi is volt a kiváltó ok, de talán majd egyszer megtudjuk, Mindenesetre a szövegezés azt sejteti, hogy valami komolyabb személyes konfliktus állhat a hirtelen feloszlás mögött. Sok sikert a srácoknak a következő zenekaraikban. Mi szerettük a MoonRivert, akik még a Fémvár hetedik születésnapi koncertjén is felléptek.

A MoonRiver az alábbi rövid bejegyzésben jelentette be a Facebookon, hogy befejezi a tevékenységét:

"Kedves Barátaink!

A MoonRiver zenekar a mai nappal megszűnik létezni. Zenei és egyéb nézetkülönbségek okán hoztuk meg döntésünket, amely véglegesnek tekinthető.

Lezárunk egy olykor küzdelmes, de mindent összevetve szép, nyolc évet felölelő időszakot. Köszönjük Mindenkinek, aki szerette, támogatta, hallgatta a zenekart! Köszönjük a volt zenésztársaink (Kási, Utyu, Puckás) közreműködését, idejét és tehetségét, amit a produkcióba adtak! Köszönjük Takács Péter 'Peet' felénk nyújtott baráti segítségét a fotós, videós és stúdiós munkák terén!

Egy dallal kezdtünk mindent 2013-ban, és most, 2021-ben egy dallal zárjuk a MoonRiver történetét. Vigyázzatok egymásra és magatokra, minden jót kívánunk nektek!

Végszóként még egy gondolat: Az ember olykor lehet "sáros", de a dal, az mindig tiszta marad!"

Pisti, Viktor, Sasi, Bandi, Pixi"

Moon River - Kéreg blues

MoonRiver - Méreg ami átjár (2021-es verzió)

 

MoonRiver online:

https://www.facebook.com/MoonRiverakusztik

MoonRiver - Hangya és légy