Tóth Reni - Új dallal jelentkezett a Kormorán és az Örökség zenekarok egykori énekesnője!
Írta: Slayer   
2021. március 22. hétfő, 21:16

Új dallal jelentkezett Tóth Reni, Cserháti Zsuzsa, Demjén Ferencnek és Charlie egykori vokalistája, a Harley Davidson Band, a Bulldózer, a Rat Boys, a Kormorán és az Örökség zenekarok egykori énekesnője, az Edda vendégzenésze, aki Deák Bill Gyulával duettet is énekelt, és nem mellesleg szerepelt több rockoperában is. Az új dal egy Jeremy Camp szerzemény, ami a keresztény/gospel előadó 2015-ös 'I Will Follow' lemezén jelent meg 'He Knows' címmel. A dal feldolgozásához Palancsa Gábor írt magyar szöveget 'Ne félj!' címmel, az új verzió hangszerelése pedig Rozgonyi Pétert dícséri, aki egyeben keverést és masterelést is elvégezte az r27stúdióban. A klipet Tiboldi Ákos készítette.

Tóth Reni - Ne félj!

Tóth Reni a közösségi oldalán az új dalról:

"Nagyon nehéz időszakot élünk át. Ezért zenészbarátaimmal együtt úgy gondoltuk, hogy készítünk egy lélekerősítő dalt, amivel szeretnénk benneteket megajándékozni."

"Amikor a kétségbeesés, a félelem, az aggodalom, a lét bizonytalansága veszi át az uralmat az életem felett és térdre borulok, akkor kezdődik a valódi párbeszéd Istennel. Ne félj, hiszen Jézus és Mária szeretettel vezet egy új élet felé, “emeld az égre arcodat, higgy és meglátod “- valódi önmagad!"


A dalt a Tóth Reni Band az alábbi felállásban rögzítette:

Tóth Reni , Tiboldi Ákos - ének

Németh Virág- zongora

Maróthy Zoltán, Tiboldi Ákos - gitár

Kovács Bence Armand - basszusgitár

Gulyás Máté - cajon, percussion


Tóth Reni online:

https://www.facebook.com/reni.toth.35