Road - 17 év után az első tagcsere a zenekarban!
Írta: Slayer   
2021. március 13. szombat, 21:20

A Road a mai napon jelentette be, hogy Szabó Erik dobos és a zenekar útjai elválnak; a két fél közleményét alább közöljük. A 2021-ben megjelenő új Road lemezzel kapcsolatban hamarosan friss hírekkel jelentkezünk!

Erik közleménye:

"Kedves Mindenki!Az elmúlt időszakban sok minden történt körülöttem, körülöttünk, ami egy kis megállásra és gondolkozásra kényszerített. Meghoztunk egy döntést, ami, úgy vélem, jelenleg megkerülhetetlen számomra, így 17 év után a zenekarral közös utunk külön válik.

Az utóbbi időben egyre több késztetést éreztem arra, hogy valami újba kezdjek, valami újat engedjek be az életembe. Tudom, hogy változtam, de ugyanúgy a körülmények is megváltoztak, amikhez alkalmazkodnom kellett, és ezáltal teljesen máshogy látom már a világot magam körül, más dolgok kerültek a fontossági lista élére.

A továbbiakban szeretnék első sorban az egészségemre, a magánéletemre, a családomra koncentrálni, most ez a legfontosabb számomra. Szeretném újabb kihívások elé állítani magam, fejlődni, az élet más területein is sikereket elérni. Szerettem zenélni, szerettem a színpadon állni, és szerettem azt az utat, amin Ti végigkísértetek engem, de itt az ideje, hogy másban is kipróbáljam magam.

Az elmúlt 17 év a Road zenekar tagjaként igazi hullámvasút volt, sosem unatkoztunk, rengeteget dolgoztunk együtt, aminek meg is lett az eredménye. És ezúton szeretnék a srácoknak további sikereket, sok erőt és boldogságot kívánni!De mindenek előtt köszönöm Nektek a támogatást, a Ti szeretetetek nélkül a zenekar és én sem lehetnék ott, ahol…"

ROAD közleménye:

"Kedves Barátok, Rajongók, Szimpatizánsok, Kíváncsiskodók!

Újabb fontos mérföldkőhöz érkezett kalandos kis életünk.

Egyetértésben úgy határoztunk, hogy 17 év után Erik, és a ROAD zenekar útjai a mai nappal elválnak. Most békében, barátságban elbúcsúzunk egymástól és külön utakon folytatjuk tovább az életünket.

Azt éreztük magunkon egy ideje, hogy már nem olyan hévvel álltunk Erikkel egy-egy új kihívás elé, nem volt már az a régi tűz, az a rendületlen, együtt győzni akarás, se az a hit se az az erő, mint ami régen. Fontos, hogy az ember úgy élje az életét, azt az utat járja, ami boldoggá teszi, ahol megleli a lelki békét, ami feltölti, ami élteti!

Mi hárman, Imi, Goya és Máté, ahogyan eddig is, ezután is megyünk és csináljuk tovább, éljük az álmainkat a ROAD-ban! Készül az új nagylemez, hamarosan sok izgalmas infóval jelentkezünk, mutatunk majd új dalt, új klipet és azt is eláruljuk, mikorra várható az új album.

Eriknek pedig ezúton kívánunk boldogságot, békét és sikereket a jövőben! Kérjük tartsátok tiszteletben és fogadjátok el a közös döntésünket! Ennyit tudunk és ennyit is akarunk erről elmondani.

Biztosak vagyunk abban, hogy hamar megtaláljuk majd az új játszópajtásunkat és amikortól már újra lehet, találkozhatunk a ROAD koncerteken! Addig is tartsatok velünk az Instán, a Facebook-on és a YouTube-on!

Köszönjük mindnekinek és ne feledjétek:

AMI NEM PUSZTÍT EL, AZ MEGERŐSÍT!"

 

Road online:

www.roadshop.hu

www.facebook.com/roadzenekar/