Dalriada - Megérkezett az Őszelő lemez első klipes dala: Betyár-altató
Írta: Slayer   
2021. február 20. szombat, 20:47

A Mihaszna Film közreműködésével készült el a Dalriada legfrissebb videoklipje. A “Betyár-altató” a március 19-én megjelenő “Őszelő” nagylemez első klipes dala, melyet igazán autentikus környezetben, az Alföldön forgattak betyárromantikát megelevenítő helyszínen. A lemez előrendelése jövő hét elején indul.

Dalriada - Betyár-altató

Ficzek András énekes-gitáros:

“Fivéreink és Nővéreink! Elérkezett az idő, hogy nyilvánosságra hozzuk pályafutásunk legrendhagyóbb körülmények között készült és megjelenő lemezének első igazi zenekaros klipjét, a Betyár-altatót. A videó a Mihaszna Film és a Dalriada közös szerelemgyermeke. Reméljük pontosan annyira fog tetszeni Neked, mint amennyire mi szeretjük! Az ismert helyzet miatt még az eddigieknél is nagyobb szükségünk van Rád. Ha tetszik a klip, segíts, hogy másokhoz is eljuthassunk vele, hadd gyarapodjon közösségünk! Ne feledd: ha segíteni akarsz, egy megosztással megteheted - és persze minden véleményt köszönettel fogadunk, ne fogd vissza magad!”

A klipes “Betyár-altató” már a harmadik a márciusban érkező új anyagról. Első ízben a trianoni békediktátum 100 éves évfordulója alkalmából mutatták be a népi hangszeres, akusztikus “Ezer csillag” című dalt, amit az “Őszi ének” követett. A folk metalosok részt vettek az ősszel megjelent “Kikalapált dalok” című Kalapács tribute lemezen is a “Sólymok fészke” dallal.

Az Őszelő lemez eddig megjelent dalait ezen a lejátszási listán lehet meghallgatni:

bit.ly/Dalriada_Oszelo_YouTube

Dalriada - Őszelő

(2021. március 19. - H-Music)

01. Ezer élet, ezer csillag

02. Rákóczi zászlaja

03. Dúvad

04. Őszelő

05. Betyár-altató

06. Földanya

07. Huszáros

08. Örökség

09. Őszi ének

10. Ezer csillag

 

Dalriada online:

dalriada.hu

www.facebook.com/Dalriadahu/

www.instagram.com/dalriada_official/