The Mercury Riots - Új amerikai rock trió, a Warner Drive, a The Brave Ones és a Bullets And Octane tagjaiból!
Írta: Slayer   
2021. február 05. péntek, 20:55

Február 19-én jelenik meg az amerikai rock zenekar, a The Mercury Riots debütáló kislemeze a 'Save Me A Drink' az összes digitális platformon.

The Mercury Riots - Save Me A Drink - teaser

A The Mercury Riots egy új amerikai zenekar, amelyet három népszerű Los Angeles-i csapat, a Warner Drive, a The Brave Ones és a Bullets And Octane tagjai hoztak létre.

Felipe Rodrigo szárnyaló gitárjátéka, Zachary Kibbee basszusgitáros/énekes egyedi és karizmatikus éneke, valamint Jonny Udell dobos lüktető tempói minden bizonnyal népszerűséget hoz majd a bandának, ha végre útnak indulnak majd.

"Évek óta ismerem Jonnyt a Los Angeles-i zenei életből, többször láttam a Warner Drive-val. Felipe és én pedig már együtt játszottunk a projektemben és a The Brave Ones-ban is." Mondja a zenekar frontembere Zachary Kibbee. "Így amikor együtt játszottunk a Bullets-ben, nagyon egymásra hangolódtunk. Annyira összecsiszolódtunk, hogy szerettünk volna még többet közöse zenélni és ezt másképpen nem tudtuk megoldani."

A The Mercury Riots egy hangos, gyors, sugárhajtású üzemanyaggal működő rock n roll zenekar, akiknek rövidesen megérkezik az első daluk, a 'Save Me A Drink'.

 

The Mercury Riots tagsága:

Zachary Kibbee – ének, basszusgitár

Felipe Rodrigo – gitár

Jonny Udell – dob


The Mercury Riots online:

https://www.facebook.com/themercuryriots