Phoenix Rt. - Szombaton A Dal válogatójában drukkolhatunk a modern metal csapatnak!
Írta: Slayer   
2021. február 05. péntek, 17:38

A csallóközi Phoenix RT októberben adta ki legutóbbi nagylemezét, a “Jelzőfény” pedig rögtön a MAHASZ TOP 40 albumeladási lista 3. helyéig jutott. Decemberben jelentették be, hogy a Down for Whatever frontemberével, Diószegi Kikivel készített címadó dallal indulnak A Dal versenyen, amiben már a második válogatóra készülnek. A közvetítést szombaton 19:35-től nézhetjük a Duna TV műsorán, az élő adásban a zsűri mellett pedig a közönségi is segítheti szavazataival a zenekart a továbbjutásban.

Phoenix RT feat. Diószegi Kiki - Jelzőfény

A Dal 2021: Phoenix RT és Diószegi Kiki dala: Jelzőfény

Puss Tamás énekes:

"Nagyon várjuk már a szombat estét, hogy egy hatalmasat zúzzunk a DAL színpadán! Túl vagyunk a főpróbán és úgy érezzük, hogy ütős lett a látvány, produkció és érdemes lesz holnap a Duna TV-re kapcsolni este 19:35-kor. Szerintünk azzal, hogy ott vagyunk már nyertünk, de természetesen nagyon szeretnénk továbbjutni.

Bízunk a zsűriben, viszont ha az általuk adott pontszám kevés lenne, szükségünk lesz a rockközösség összetartó erejére. Szóval ha kicsit is szimpatikus a zenekar, vagy bejön a Jelzőfény dalunk, örülnénk ha követnétek, néznétek a műsort, és ha szavazásra kerül a sor, küldenétek pár sms-t! Köszönjük!"

 

Phoenix RT online:

www.facebook.com/phoenixrt

www.phoenixrt.eu

www.instagram.com/phoenix.rt