Remorse - Megjelent és végighallgatható a Kohó lemez! Új szöveges videó: Indulunk
Írta: Slayer   
2021. február 01. hétfő, 22:02

Bő 12 évvel a D.Ü.H. után új Remorse lemez jelent meg! A “Kohó” albumon 14 gondosan megmunkált thrash metal mesterdarab hallható, és már kapható a teljesen megújult HammerWorld magazin februári számának CD mellékleteként, amelyben Oláh Zsolt gitárossal kétoldalas interjút is olvashatsz. Az első teljes dal, a “Hazudnak” után elkészült az “Indulunk” szöveges videója is, és a teljes lemez végighallgatható a legnépszerűbb online streaming felületeken.

Remorse - Indulunk

“Kohó” online streaming:

songwhip.com/remorse/koho


Oláh Zsolt:

12 év kemény fizikai munka után itt a végtermék, reméljük, elnyeri a tetszéseteket! Köszönet a Thrash Team minden tagjának, a lemezen szereplő vendégeknek, az Old Remorse tagoknak, a kiadó munkatársainak, a Mizerák családnak, Áginak a borítóért, és a támogatóinknak. Egyúttal szeretnék személyesen is köszönetet mondani mindenkinek, hogy 12 év után levehettem a hátamról ezt a vasérccel teli hátizsákot!”


CD & merch rendelés:

bit.ly/RemorseKohoRendeles


A régen várt albumon lesznek vendégek is, Farkas Zotya (Ektomorf), Körmöczi Péter “Körmi” & Pápai Zsolt (Cadaveres), Cserfalvi “Töfi” Zoltán (Iron Maidnem), Bátky Zoltán “BZ” (Wall Of Sleep, At Night I Fly), Miki (Ørdøg, Wackor), valamint Kemenczei Balázs (Stonedirt, AMD, Wall Of Sleep, Salvus) mellett hallhatjuk a Remorse-család több tagját is, a korábbi gárdából feltűnik Kollár Jóska, Bodnár Gábor “Boci”, és Hocza Róbert “Igor” (Mytra) is. A felvételek a Denevér Stúdióban készültek 2019-20 folyamán Cserfalvi “Töfi” Zoltán (hangmérnök) és Boros Béla (editálás) felügyeletével, a lemezborító pedig Köhler Ágnes munkája.

Remorse tagok:

Rom Gabriel - ének

Oláh Zsolt - gitár, vokál

Oláh Kálmán - dobok, vokál

Kossuth Lajos - gitár

Szabó Péter - basszusgitár

Remorse: Kohó 2021. // H-Music

01. Zúzzad az ércet

02. Hazudnak

03. Még egyszer

04. Sodor az élet

05. Győzni fogsz

06. Jelbeszéd

07. Indulunk

08. Hollywood

09. Jóbarátom

10. Mindent, vagy semmit

11. A szó elszáll

12. Monoton

13. Küzdesz

14. 90

 

Remorse online:

www.facebook.com/remorsethrashteam