Remorse - Itt a veterán ózdi thrash csapat első dala a februári Hammerworld mellékleteként érkező új lemezükről!
Írta: Slayer   
2021. január 25. hétfő, 20:49

12 év után pénteken végre megjelenik az ózdi veterán thrash csapat, a Remorse új nagylemeze 'Kohó' címmel. A 2008-as D.Ü.H. lemez folytatását a H-Music Hungary jelenteti meg és 14 dalt fog tartalmazni. (Tizenhárom új és egy régi dal.) A 'Harc!' lemezes felállás 4/5-vel készült albumon vendégként olyan arcok szerepelnek, mint Farkas Zotya (Ektomorf), Kemencei Balázs (Stonedirt, AMD, Wall Of Sleep, Salvus), Körmöczi 'Körmi' Péter (Cadaveres), Bátky 'BZ' Zoltán (Wall Of Sleep, At Night I Fly), Nagy-Miklós Péter (Wackor, Ørdøg) és Cserfalvi 'Töfi' Zoltán (Iron Maidnem). A A borító Mizerák István, világszerte ismert fotóművész képéből készült, Köhler Ági szerkesztésében. A felvételek Szolnokon a Denevér stúdióban készültek a lemezen is vendégeskedő Cserfalvi 'Töfi' Zoltán vezetésével.

A zenekar az új klipről:

"A gyárban 4 műszakban nyomták a brigádok kora reggel sincs pihi... Ennek jegyében itt az első komplett dal, ha jól figyeltek középtájt megfigyelhető hogyan heggeszt Mikro Márton ipari fémmunkás a gitárnyakán!"

Remorse - Hazudnak

Remorse - Kohó előrendelés:

http://bit.ly/RemorseKohoRendeles

Remorse - Kohó (Album trailer 2021)


A zenekar a támogatói csomagról:

"Nehéz munka ez a fémkohászat! Nem kevés idő kellett, hogy az alapanyagokból nyersvas legyen, aztán acél! Reméljük sikerült! Ha az albumot közvetelnül tőlünk rendeled meg, akkor nem csak teljes borítós rendes CD-t, de menő Remorse pólót, és a HammerWorld februári számát is megkapod a támogatói csomagban, amivel az album megjelentetéséhez is hozzájárulsz. Köszönjük! Thrash mindörökké!"

"Ez itt kérem az igazi vasipari egységcsomag! Munkaruházat, kulturális ellátmány. A képen nem látszik (még), de jár hozza a fémzenei népújság nagyon friss száma is (azaz 1 új februári Hammer). A mi CD-nk rendes dobozos verzióban érkezik ahhoz, aki tőlünk szerzi be."

A Remorse jelenlegi felállása:

Rom Gabriel - ének

Oláh Zsolt - gitár

Oláh Kálmán - dob

Kossuth Lajos - gitár

Szabó Péter - basszusgitár

Remorse online:

https://www.facebook.com/remorsethras...

A Remorse legutóbbi életjele egy Kalapács feldolgozás dal, a 'Nem az a harc' volt, ami a 'Kikalapált dalok' című Kalapács tribute lemezen jelent meg.


Remorse - Nem az a harc (Kalapács feldolgozás)