Zorall - Szórakoztató, vicces videoklippel indítják az új esztendőt!
Írta: Slayer   
2021. január 11. hétfő, 17:51

Új videoklippel nyitja az évet a Zorall; Pachmann Péter, Sipos Péter, Sipos Tamás, Kalapács József, Csonka András, Dányi Krisztián és Szekeres András is látható az új kisfilmben, mely az LGT közkedvelt „Ringasd el magad” című dalának zorallosított változatához készült. A klip azt a „képzelt” castingot mutatja be, amelyre a zenekar énekes nélkül érkezik, majd a zsűri székében ülve, válogatnak a jelentkezők közül. A zenekar nagy örömére rengeteg barát, népszerű, közismert zenész mondott igent a szereplésre. Az imént említett vendégeken kívül igyekeztek kiválasztani több változatos arcot, érdekes karaktert, akik igen szórakoztatóvá teszik a castingos klipet.

Zorall - Ringasd El Magad

A zenekar a dalról, forgatásáról:

“Nem véletlen a zeneválasztás, a dal mondanivalója jelenleg és mindig aktuális: Ringasd el magad. Bárkivel megtörténhet bármi, nem kell megijedni, nem kell félni, bárki vagy, fogadd el magad. Talán ezekre a gondolatokra, az elfogadásra, a türelemre a jelenlegi járványhelyzetben még inkább szükségünk van. A forgatás fergeteges hangulatban telt, amelyet a kész videoklip is tükrözni fog. A zenekarhoz tucatnyi jó barát jött el, akikkel nagyon régen találkoztunk, régi sztorizásokban, heccelésben, nevetésben nem volt hiány.“

Bár a koncertek hiánya őket is fájdalmasan érintette, emellett kifejezetten mozgalmas évet tudhatnak maguk mögött. A rockbanda nyáron az énekes kiválásával új tagot keresett. A castingra nagyon sokan jelentkeztek, közülük Koroknai Árpád “Korira” (korábban Szfinx, Omen, P.Box tagja) esett a zenekar választása. Sokáig nem tétlenkedtek, videoklipet forgattak Charlie népszerű „Jég dupla whiskyvel” című slágeréből, melynek érdekessége, hogy a főszerepet Ambrus Attila játszotta. A klipet követően az új énekessel megjelent a zenekar legújabb albuma is, a „Fémforgácsok”, amelyet a közönség szerencsére remekül fogadott.

Zorall online:

www.facebook.com/Zorallzenekar/