Omega Diatribe - Dobost cserélt a fővárosi extrém groove metal zenekar!
Írta: Slayer   
2021. január 09. szombat, 21:38

A budapesti extrém groove metal-ban utazó Omega Diatribe a meglehetősen erősre sikerült Metanoia címet viselő negyedik lemezük után, amit neves svéd producer, Jens Bogrennel közreműködésével készítettek el, doboscserén esett át. A zenekarban viszonylag rövid  időt töltő Szpuszenik Richárdot, az Ektomorf és Bloody Roots soraiból már ismert Szabó Dániel váltotta.

Höflinger Tamás gitáros a tagcseréről:

"Szerencsére a lehető legjobban alakult a váltás, és ha végre sikerül újra színpadra jutnunk akkor mindenki megbizonyosodhat róla, hogy újra teljes egységet alkot a zenekar, mind emberileg, mind pedig teljesítményben."

Szabó Dániel a zenekar új dobosa a csatlakozásáról:

"Törekszünk minél több időt együtt tölteni, hogyha végre zöld utat kap az élőzene, az eddigi legsúlyosabb formájában hallhassátok/láthassátok a zenekart. Szerencsére ez a stílus nagyon is közel áll hozzám, így gördülékenyen sikerült átrágnom magam ezen a progresszív groove labirintuson."

A zenekar és menedzsmentje gőzerővel dolgozik a pandémia miatt elmaradt hazai és nemzetközi koncertek pótlásán, ami remélhetőleg még idén megtörténik.

Lucsányi Milán énekes a a koncertekkel kapcsolatos helyzetről:

"Összességében nagyon eredményesen dolgozik a zenekar mögött működő csapat, szóval remélhetőleg, ahogy megnyílnak a kapuk, mi újra buszba szállunk és végig cikázunk a kontinensen. Persze iszonyatosan nagy a káosz a háttérben és senki sem tud semmi biztosat, de annak nagyon örülünk, hogy a szervezők is azon dolgoznak, hogy minket színpadra rakjanak."

Továbbá alább láthatjátok a zenekari vadi új werkfilmjét a Parallel klip forgatásáról:

Az Omega Diatribe jelenlegi felállása:

Hájer Gergő - gitár

Höflinger Tamás - gitár

Szathmáry Ákos - basszusgitár

Lucsányi Milán - ének

Szabó Dániel - dob

Omega Diatribe - Parallel

Metanoia CD és merch rendelés:

https://omegadiatribe.bandcamp.com

 

Omega Diatribe online:

http://www.facebook.com/omegadiatribe

http://omegadiatribe.com/

http://omegadiatribe.bandcamp.com/

http://instagram.com/omegadiatribeoff...

http://bit.ly/omega_diatribe