Sorceress Of Sin - Szöveges videó kísért új dal a brit melodikus power metal zenekar jövő héten érkező debütáló lemezéről!
Írta: Slayer   
2020. november 21. szombat, 18:11

A brit dallamos power metal zenekar, a Sorceress Of Sin, kihozott egy szöveges videóval kísért új dalt 'Vixen of Virtue' címmel a jövő pénteken érkező debütáló albumáról, a '‘Mirrored Revenge‘-ről.

Sorceress Of Sin - Vixen of Virtue

Az album producere Tom Maclean (Haken, To-Mera, Psion) volt, aki egyeben keverte is az anyagot. Minderre pedig a Twelve Tone Studiosban került sor. Az album artworkjét Gaz Jackson (Sinister Arts) készítette.

" A Sorceress Of Sin debütáló lemeze szórakoztató, de mégis előremutató és több stílusból tevődik össze. Egy kis Iron Maiden, egy kis Firewind és egy kis Helloween. Ezen zenekarok rajongóinak bátran lehet ajánlani!"

"Lisa Skinner énekesnő időnként Kai Hansen és Michael Kiske keresztezésének tűnik, miközben még Halford, Tate és Dickinson is van a hangjában!"

A Sorceress Of Sin gyors tempójú, dallamos power metal zenekar, amely rendelkezik egyedi és változatos magas színvonalú dalokkal. A zene dinamikus tempóváltásokból harapós riffekből, dörgő basszusból és állatias énekből épül fel. A Sorceress Of Sin tagjainak az a célja, hogy minden egyes dalukba érzelmet és értelmet vigyenek, ez élteti őket alkotás közben.

Sorceress Of Sin - Mirrored Revenge (2020. november 27.)

1. Vixen Of Virtue

2. Multifaceted Survival

3. Mirrored Revenge

4. Wicked Distortion

5. Splintered Shard

6. Aradia

7. Echoes Of Existence

8. Parallel Lies

9. Cold Carnality

10. Empyre Of Stones

Sorceress Of Sin tagsága:

Lisa Skinner - ének

Constantine Kanakis - gitár

Paul Skinner - dob

Topher O’Meagher - basszusgitár (ex Gehitka)

Tom Maclean - billentyű és nagyzenekari hangszerelés

 

Sorceress Of Sin online:

www.facebook.com/sorceressofsin

www.sorceressofsin.com