Garagedays - Az osztrák zenekar tegnap megjelent lemezének címadó dalához érkezett egy szöveges videó!
Írta: Slayer   
2020. november 14. szombat, 19:47

Tegnap jelent meg az osztrák metal csapat, a Garagedays negyedik nagylemeze ‘Something Black‘, az El Puerto Records kiadásában. Ebből az alkalomból kihoztak egy szöveges videót az album címadó dalához, amit Renè Koessler készített.

Garagedays - Something Black

Az anyagnak Andy LaRocque (King Diamond) volt a producere, ő keverte és masterelte is. A borítót Jobert Mello (Sabaton, Primal Fear) követte el.

Garagedays -To My Soul

Garagedays -Back In Line

Garagedays - Something Black

2020. november 13. / El Puerto Records

1. Back In Line

2. Something Black

3. And Again

4. I Be There (For You)

5. Out Of Control

6. My Own Way

7. The Calling

8. To My Soul

9. New Home

10. Walking Dead

 

Lemezrendelés:

https://shop.el-puerto-records.com/de/tontraeger/cd/53/garagedays-something-black


Az album digitális elérhetőségei:

https://backl.ink/143047220


A promóciós kiadványban a lemezt leginkább a Metallica és a Motörhead kedvelőinek ajánlják.

 

A Garagedays tagsága:

Marco Kern – ének/gitár

Dominik Eder – basszusgitár

Rene Auer – szólógitár

Matthias Mai – dob

A zenekar rövid története:

A Garagedayst 2005-ben Marco Kern frontember alapította és 2008 óta a jelenlegi felállásban játszanak. Öt demo, a Wild and Dangerous (2007), a Leather & Spikes (2008), a Dark and Cold (2010), a Sight of the Blind (2010) és a Dark and Cold (2011) után jelent meg az első nagylemezük 'Dark and Cold' címmel 2011-ben a Massacre Records kiadásában. Utána az amerikai death metal legenda Masterrel bonyolítottak le egy európai turnét. Majd koncerteztek az Exodussal, a Rotting Christtel és a Grave Diggerrel is. 2014. április végén megjelent a második albumuk, a 'Passion of Dirt'. Ezt követően Jake E Lee's Red Dragon Carteljével turnéztak több európai országban is. 2015 tavaszán egy három hónapos 13 országot érintő európai turnén vettek részt a volt Accept énekes, Udo Dirkschneider vezette U.D.O-val. 2018 szeptemberének közepén megjelent a csapat harmadik nagylemeze, a 'Here It Comes', melyet a legendás Metallica lemezeken is dolgozó dán producerrel, Flemming Rasmussennel rögzítettek és remek kritikákat kaptak rá világszerte. A Garagedays nemrég az egész világra szóló szerződést írt alá az El Puerto Recordssal. A negyedik nagylemezüket, ami 2020. november 13-án fog megjelenni 'Something Black' címmel, és Andy La Rocque lesz a producere, már ez a kiadó jelenteti meg.


Garagedays online:

www.facebook.com/garagedays

www.garagedays.at