The Cult Of Destiny - Egy Kiss feldolgozásra forgatta az ismert norvég zenészekből álló old school heavy metal zenekar a bemutatkozó albumát felvezető második klipet!
Írta: Slayer   
2020. november 13. péntek, 20:06

Már a második klip is megérkezett a The Carburetors és Chrome Division tagok alkotta old school heavy metal zenekar, a The Cult Of Destin bemutatkozó lemeze előfutáraként. A november 27-én megjelenő albumról a norvég srácok elsőként a 'The Armageddon Is Here' című dalhoz forgattak kisfilmet, míg másodjára egy Kiss feldolgozáshoz, az ''I Was Made for Lovin You'-hoz készítettek képes anyagot.   Az anyagot a saját kiadójuk, a The Cult Of Destiny Records hozza ki.

The Cult of Destiny - I Was Made for Lovin` You (KISS cover)

The Cult of Destiny - The Armageddon Is Here

A lemez felvételeit Arslan Qureshi és Jørgen Henriksen irányította a Laidback Studiosban, míg a keverést és a mastert Robert Hauge készítette a Badabing Studioban.

Eddie Guz énekes a zenekar létrejöttéről:

"Mindig is szerettünk volna készíteni egy old school heavy metal projektet, de vagy nem találtunk hozzá megfelelő srácokat vagy nem volt rá idő. A The Cult Of Destiny lett végül ez a zenekar. A stílusunk, old school riffelés, fogós dallamokkal. És természetesen sok színpadiasság is lesz az előadásmódban. Ha szereted az old School heavy metal hangzást, nem fogsz benne csalódni. Azért akad majd benne egy kis modern elem is. Ebben a projektben nincsenek szigorú szabályok vagy kötöttségek, ameddig számunkra szórakoztató és heavy metal hangulattal tölt el minket, amíg azt érzem okés. Reméljük, csatlakoztok hozzánk ebben a kalandban, de ami számunkra a legfontosabb: szórakozzunk és játsszunk heavy metalt ."

The Cult Of Destiny - The Cult Of Destiny

2020. november 27. /The Cult Of Destiny Records

1. So it Begins

2. The Armageddon is here

3. Suman the council

4. Into the Armageddon

5. Coming from the north

6. Brother

7. The Cult of Destiny

8. Stand with me

9. Set the demon free

10. Welcome to the end

11. Exit Armageddon

12. I Was Made for Lovin' You (Bonus - Kiss Cover)

The Cult of Destiny News Update 01

The Cult Of Destiny tagsága:

Eddie Guz - ének (The Carburetors, Chrome Division)

Chris Marchand - gitár (The Carburetors, Shot At dawn, Tottal Tömming)

Mr. Damage Karlsen - gitár (Chrome Division, Breed)

Mads Mowinkel - basszusgitár (Chrome Division, Hellish Outcast, Breed)

Jon Erik Bokn - dob (Chrome Division, Metal Militia, Tottal Tömming, Breed)

A The Cult Of Destiny tagjainak az az elképzelése, hogy a rajongóiknak, hallgatóiknak, klasszikus heavy metal élményt idézzenek fel. Olyan zenekarokon nőttek fel, mint a Judas Priest, az Iron Maiden, a Kiss, a Manowar vagy az Accept, így nem volt nehéz ráérezniük a heavy metal ízére.

A The Cult Of Destiny öt olyan srác, akik szeretnek összejönni és heavy metalt játszani.

 

The Cult Of Destiny online:

https://www.facebook.com/pg/thecultofdestiny