Hungarica - Új klipes dal érkezett; már előrendelhető a zenekar 15. születésnapja alkalmából készült különleges válogatás!
Írta: Slayer   
2020. november 10. kedd, 21:39

Karácsony előtt, 2020. december 18-án lát napvilágot az idén nyár óta újra az eredeti felállásban, azaz Sziva Balázs énekessel, Mentes Norbert gitárossal és Vörös Gábor basszusgitárossal, valamint Kiss Dániel dobossal működő Hungarica jubileumi kiadványa. A 15 tételes korongon a csapat 2006 és 2012 közötti, legsikeresebb korszakában, Pusztai Zoltán költő örökérvényű szövegeivel született és most teljesen újrakevert és remaszterizált számok mellett két vadonatúj szerzemény is helyett kapott.

A lemez előrendelése - amelynek borítóját Kertész Enikő tervezte - ma, november 10-én indul, exkluzív digipak CD-n, ajándék poszterrel. Ezzel egy időben a Hungarica hivatalos YouTube csatornáján, valamint a Facebook oldalán mutatják be az új videoklipjüket is, amelyben olyan vendégénekesek is közreműködnek, mint Papp Szabi, Szendrey "Szasza" Zsolt, Kalapács József, Szekeres András és Barbaró Attila.

Hungarica - Hungarica (km. Papp Szabi, Szasza, Kalapács, Barbaró, Szekeres)

Előrendelés:

rendeles.hungaricazenekar.hu

Az új dalokat (Hungarica, Add vissza, ami jár) Törökbálinton, a SuperSize Recording-ban rögzítették Scheer "Max" Viktor zenei rendező (Tankcsapda - Ha zajt akartok, Moby Dick - Golgota) vezényletével, aki a többi szám remixeit is készítette és akivel már a kezdet kezdetén, 2006-ban, a legelső Hungarica felvételeknél is együtt dolgoztak. A korong jövő év elején érkezik, ám az előrendelők már a karácsonyfa alá oda tehetik, hiszen a rendelésük december 18-án meg fog érkezni.

A zenekar legutóbb október 23-án jelentkezett egy történelmi ihletésű videóval az ‘56-os szabadságharc emlékére. Az “Emlékezz” című dal eredetileg 2007-ben, Nagy Feró vendégszereplésével jelent meg, az új verzió pedig szintén a hamarosan érkező lemezen lesz hallható.

Hungarica - Emlékezz!

Hungarica: Hungarica (Best Of 2006-2012)

Hadak Útja Kiadó - HUKDCD061

01. Hungarica

02. Add vissza, ami jár

03. Jöjj el, szabadság

04. Magyar vagyok

05. Meddig várjunk

06. Demokratúra

07. Robotok, rabszolgák

08. Nem keresek új hazát

09. Nemzeti dal

10. Nincs más föld, nincs más ég

11. Rendőrállam

12. A szabadság betűi

13. Emlékezz

14. Viharos századok

15. Ide születtem


Hungarica tagok:

Sziva Balázs: ének

Mentes Norbert: gitár

Vörös Gábor: basszusgitár

Kiss Dániel: dob

 

Hungarica online:

www.facebook.com/hungarica

www.hungaricamusic.hu