Ørdøg - A november elején jelenik meg a Fonogram díjas zenekar új albuma!
Írta: Slayer   
2020. október 16. péntek, 20:16

A november 6-án, az a havi Hammerworld magazin mellékleteként jelenik meg a fővárosi modern metal Ørdøg harmadik nagylemeze 'Ø3' címmel. Az album aznap felkerül a digitális platformokra is. Azonban aki 'igazi' digipackos CD-t szeretne, az elő is rendelheti az alábbi linken. Az előrendelőknek már október utolsó hetében postázzák a lemezt és október 26-án kapnak egy letöltő linket is. Az albumhoz egy egyedi, a lemezmegjelenéshez kapcsolódó pólót is lehet rendelni. A 10 dalos anyagot az Edge Records jelenteti meg és eddig egy felvezető dalt ismerhettünk meg róla, a klipesített 'Az élet alássan'-t. Aki pedig koncerten is meghallgatná az új dalokat, az idén még megteheti ezt október 31-én Dunaújvárosban a Kaptár Music Pubban, illetve november 20-án Győrben ahol az Ørdøg, a Cadaveres, a Vesztegzár és a FrankNRollaz társaságában játszik A Betonban.

A zenekar az új lemez megjelenésének körülményeiről:

"Előrendelhető az Ørdøg harmadik nagylemeze, az Ø3, és a hozzá készült első új póló. A CD a novemberi Hammerworld magazin mellékleteként is elérhető lesz, a hivatalos megjelenés november 6-a, ekkor kerül fel a digitális platformokra, YouTube-ra, Spotifyra, iTunesra stb. is az album - az előrendelt digipackos igazi CD-ket azonban már október utolsó hetében postázzuk. És hogy még vonzóbb legyen az ajánlat, mindenkinek, aki megrendeli a CD-t, akár magában, akár pólóval együtt, október 26-án elküldünk egy letöltőlinket, hogy akkor is tudja hallgatni a komplett anyagot, ha a CD-t már csak a gyűjteménybe veszi, de lejátszania nincs mivel. Kattintsatok az alábbi linkre a rendeléshez: https://popshop.hu/1110-ordog"

"(Bakelit idén nem lesz, van rá terv, hogy később majd igen, de valószínűleg legkorábban jövő ősszel.)"

Ørdøg - Az élet alássan

 Vörös András énekes az új album és klip körüli részletekről:

“A Sötétanyag 2017 elején látott napvilágot, és bár nem unatkoztunk közben, azért már itt volt az ideje, hogy csináljunk egy lemezt. Jelentjük, megcsináltuk. Az egyszerűen Ø3-nak keresztelt harmadik Ørdøg-album november elején jelenik meg tíz dallal, ez itt az egyik közülük, a címe az, hogy Az élet alássan. Három és fél év után ez az első újdonság, amit kiadunk a kezünkből, szóval tényleg kíváncsiak vagyunk, mit szól hozzá, aki meghallgatja. A produkciós munkákat Vári Gábor végezte a Miracle Sound stúdióban, a szövegvideót Magyar Elemér készítette, köszönjük nekik! Ja igen, a dalszöveg egyes részei biztos ismerősek lesznek valahonnan, de reméljük, zseniket parafrazeálni (vagy ha ilyen szó nincs, akkor mondjuk, hogy lopni tőlük) nem szégyen.

 

Ørdøg - Ø3

(Edge Records, Megjelenés: 2020. november 6.)

1. Van időnk

2. Az élet alássan

3. VIII

4. Két marék Kánaán

5. A legszebb szín

6. Semmi alá

7. Meztelen király

8. Nincs

9. Méreg

10. Hol érsz utol?

 

Ørdøg online: 

https://www.facebook.com/ordogmusic

http://www.ordog.org