Gépmadár - Megjelent a veresegyházi klasszikus hard rock / heavy metal zenekar második nagylemeze!
Írta: Slayer   
2020. október 16. péntek, 17:50

Megjelent a klasszikus hard rock / heavy metal vonalat képviselő Gépmadár zenekar “Viszlát világ” című második nagylemeze. A “Boszorkány” című dalhoz egy friss videoklipet is készítettek.

Gépmadár - Boszorkány

Az album már teljes egészében végighallgatható digitális felületeken, megrendelhető a zenekar BandCamp oldalán, illetve a HammerWorld magazin előfizetői számára ajándékként érkezik teljes booklet-tel együtt. A 10 tételes, 47 perces nagylemez felvételei 2019. novemberében az Utopia Stúdióban Kiss Zoltán és Földi Albert (OMEGA, Szekeres Tamás, stb) kezei között készültek el.


"Viszlát világ!" lemez rendelés:

https://gepmadar.bandcamp.com/merch


Digitálisan iTunes-on:

http://bit.ly/gepmadar_viszlatvilag_d...

 

“Az új daloknál levetkőztük mindazt, amit nem éreztünk már magunkénak az első lemez hangzásvilágából, és teret engedtünk olyan hatásoknak, amik alapjaiban formálták a zenei ízlésünket. Egyszerűen fogalmazva lépni akartunk előre, tovább kristályosítani, hogy mit is jelent a GÉPMADÁR. Ebben az Utopia Stúdió nyújtotta profi környezet, a mérhetetlen szakmai tapasztalat és a baráti légkör mind nagy segítségünkre voltak.” - mondta a zenekar korábban a friss korongról.


Gépmadár tagsága

Bánréti László - ének

Liptay Zoltán Árpád - gitár

Szász Attila - gitár

Szlifka István - basszusgitár

Béres Gábor - dobok


Gépmadár online:

https://www.facebook.com/gepmadar

https://gepmadar.bandcamp.com/

https://songwhip.com/gepmadar

https://gepmadar.webs.com/