Kalapács - Megérkezett az első dal a Világvégre lemezről: Nem adom alább
Írta: Slayer   
2020. október 13. kedd, 16:16

November 6-án egyszerre két kiadvánnyal ünnepli a Kalapács zenekar 20. születésnapját: megjelenik a 12 új dalt tartalmazó "Világvégre" stúdióalbum (CD-n, MK-n és LP-n is), illetve "Kikalapált dalok" címmel egy különleges, 30 dalos dupla feldolgozáslemez, amelyen 30 különböző zenekar játszik egy-egy Kalapács dalt az elmúlt 20 év lemezeiről. A "Világvégre" lemezről az első friss dal, a “Nem adom alább” már meg is hallgatható szöveges videóval együtt, illetve elindult az előrendelés is a zenekar hivatalos honlapján, frissített merchandise kínálattal (pólók, maszkok, passtartók).

Kalapács - Nem adom alább

“Világvégre” & “Kikalapált dalok” előrendelés:

www.kalapacs.net/

A "Kikalapált dalok" tribute kiadvány elsősorban a legfanatikusabbak számára, előjegyzésben érhető el az új albummal együtt - rajongói csomagban! Ennek a borítója többek számára lehet ismerős, ez nem véletlen, hiszen tribute albumhoz illően a grafika is tisztelgés a heavy metal egyik legnagyobb zenekara, a Judas Priest előtt, a Ram it Down lemez pedig címe miatt is egyértelmű választás volt, ezzel utalva a dalgyűjtemény címére is. A "Kikalapált dalok" és a "Világvégre" borítóit - az “Örökfekete” és az “Enigma” lemezekhez hasonlóan - Devecz Ádám (HammerWorld) készítette.

A tribute album dalait megjelenésig minden hétköznap 14:00 és 15:00 között a Rocker Rádióban hallhatjuk először, ahol a feldolgozó zenekarok, és Kalapács József üzenete is elhangzik. A dalokat ezután YouTube-on a Hammer Music Hungary csatornán is közzéteszik.

Kikalapált dalok - a tribute album eddig megjelent dalai és a feldolgozó zenekarok üzenete:

bit.ly/KalapacsTribute_Playlist


Tagok:

Kalapács József - ének

Weisz László - gitár, vokál

Sárközi Lajos - gitár

Beloberk István - basszusgitár, vokál

Beloberk Zsolt - dob, vokál

Kalapács: Világvégre

2020.11.06. / Hammer Records (HMR Music Kft.) / HMRCD201

01. Nem adom alább

02. Így akarom

03. Világvégre

04. Úgy ítélj

05. Végső állomás

06. Főnix

07. Gyönyörű világ

08. Tánc az ördöggel

09. Nem egyszerű álom

10. Bűn és bűnhődés

11. Az én városom

12. Az éjszaka országútjain


Kalapács online:

kalapacs.net/

www.facebook.com/KalapacsZenekarOfficial