Rómeó Vérzik - A felvidéki csapat történetének egyik legütősebb albumával jelentkezik!
Írta: Slayer   
2020. október 10. szombat, 19:43

FRISS KORONG + LEMEZBEMUTATÓ BUDAPESTEN!

Október 15-én érkezik egy korongnyi keleti rock ’n roll - friss lemezzel rukkol elő a Rómeó Vérzik. A felvidéki kvartett ugyanis a márciustól tartó kényszerpihenő alatt sem tétlenkedett: 11 ütős rocknótát dobtak össze – ráadásul elmondásuk szerint a 'Szűk a tér' a zenekar legerősebb anyaga a 2004-ben megjelent slágergyáros Engedd belém korong óta. „A lázadásra fektettük a hangsúlyt, igazi, tökös rock ’n roll anyag lett. Nagyon várom már, hogy végre a közönség is hallhassa a trackeket, kíváncsi vagyok a visszajelzésükre..” - nyilatkozta a frontember, Kovács Koppány a közelgő megjelenés kapcsán.

Az október közepén érkező, kilencedik nagylemez előfutáraként korábban már megjelent az album slágergyanús, NO FUTURE című nótájának zenés videoja. „Ez egy ízig-vérig Rómeó Vérzik klip, nagyon fontos üzenettel: hiszen az embereknek szükségük van a szabadságra, a korlátok nélküli életre. Ez a dal pedig pont erről szól.” – így kommentálta a csapat a szeptemberi premierkor az amúgy 8 méter magasan, egy hangár tetején forgatott videót.

Most pedig – amennyire a még mindig tartó vírushelyzet engedi – felkerekedik a brigád, hogy hosszú pihenő után ismét a húrok közé csapva elhozza a 'Szűk a tér' zúzós anyagát végre élőben is a rajongóknak. Húzós riffek, odamondós, pörgős szövegek, fülbemászó dallamok: egyszóval igazi Rómeó Vérzik hangulat, fergeteges buli várja a közönséget a megcsonkított 25 éves jubileumi turné egyetlen budapesti állomásán, október 16-án, Budapesten, az Analog Music Hall színpadán. Ráadásul az új koronggal érkezők extrán jól járnak: a zenekar legénysége a koncert előtt 18 órától a helyszínen dedikálja az előre megvásárolt 'Szűk a tér' példányokat, és egy sörre is meghívja a friss lemeztulajdonosokat. Jöhet a rock?

Rómeó Vérzik - No Future

RÓMEÓ VÉRZIK: SZŰK A TÉR - LEMEZMEGJELENÉS: 2020. OKTÓBER 15.

LEMEZBEMUTATÓ: ANALOG MUSIC HALL, BUDAPEST, 2020. OKTÓBER 16.

A lemez a kiemelt MOL Kutakon kapható!


A zenekar felállása:

Kovács Koppány - ének, basszus

Csiba Ricsi – gitárok

Kálmán Ákos – gitárok

Szamaránszky SANCHO János – dob


További információ:

https://www.facebook.com/romeoverzik

http://www.romeoverzik.sk

http://instagram.com/romeoverzik