Lemezmegjelenés: Linkin Park - Hybrid Theory (20th Ann. Ed.)
Írta: Slayer   
2020. október 08. csütörtök, 19:17

Egy egész generáció életét változtatta meg az ikonikus zenekar két évtizeddel ezelőtt megjelent albuma. A korong hihetetlenül gyorsan fogyott, világszerte mintegy 25 millió példányt adtak el belőle, igazi kötelező darab, ami tizenegyszeres platina lett.

A zenekar egy szempillantás alatt a kis klubok színpadáról a legnagyobb arénákig menetelt és hihetetlenül gyorsan a legnagyobb fesztiválok headlinerei között találta magát. A banda koncertjeire pillanatok alatt kapkodták el a jegyeket, fiatalok millióinak álma volt élőben is hallani és látni a Linkin Parkot. Magyarországon a 2017-es VOLT Fesztiválon lépett fel, amire már az esemény előtti hetekben lehetetlenség volt jegyet szerezni. A fesztivál koncert egyike a zenekar utolsó fellépéseinek, a Linkin Park énekese, Chester Bennington 2017. július 20-án hunyt el.

A holnap megjelenő box setben összesen 80 dal, köztük 12 kiadatlan felvétel, 4 órányi videó, 3 teljes koncertfelvétel, és egy 80 oldalas könyv is helyet kapott, amelyben eddig soha nem látott fotókat publikálnak

Linkin Park - Hybrid Theory 20th Anniversary Edition

Linkin Park - She Couldn't (Official Audio)

Linkin Park - In The End (Demo)

https://www.linkinpark.com/