Gépmadár - Friss klipes dal érkezett a pénteken megjelenő Viszlát világ nagylemezről: Boszorkány
Írta: Slayer   
2020. október 07. szerda, 20:11

Klipes dallal jelentkezett a Gépmadár, a klasszikus hard rock / heavy metal vonalat képviselő zenekar “Boszorkány” című dala a pénteken (október 9) megjelenő második nagylemezén hallható. A "Viszlát világ!" CD-n és digitálisan, illetve a HammerWorld magazin előfizetői számára ajándékként jelenik meg teljes booklet-tel együtt, és továbbra is (elő)rendelhető a zenekarnál, illetve digitálisan iTunes-on. Minden előrendeléshez ajándékba jár egy példány az első lemezükből is, és egy limitált darabszámú támogatói csomaggal is segíthető munkásságuk.

Gépmadár - Boszorkány

A zenekar a klipes dalról:

Van, amikor az ember mindent feltesz egy lapra valamiért vagy valakiért. Képes lenne bármit feláldozni érte, nem számítanak a következmények, de mire rájön, hogy csak egy eszköz volt a számára egy nagyobb cél elérése érdekében, mire észbe kapna, már minden elveszett. A klipben a boszorkány viszont nem csak metafórikusan jelenik meg, hús-vér szereplője ennek a fémzenébe öntött vívódásnak. A zenében és a képi világban is a korábbiaknál jóval magasabb minőséget sikerült elérnünk, egy intenzív, egyedülálló videoklipet akartunk letenni az asztalra.”

A "Viszlát világ!" című második Gépmadár lemez minden dalába bele lehet hallgatni a zenekar lemezelőzetes videójában. A dalok felvételei 2019. novemberében az Utopia Stúdióban Kiss Zoltán és Földi Albert (OMEGA, Szekeres Tamás, stb) kezei között készültek el, a 10 tételes, 47 perces nagylemez a Nail Records gondozásában fog megjelenni.


Lemezelőzetes - hallgass bele minden dalba!

youtu.be/9QkE9J_1lP8


"Viszlát világ!" lemez előrendelés:

gepmadar.bandcamp.com/merch


Digitális előrendelés (iTunes)

bit.ly/gepmadar_viszlatvilag_digitalpreorder


“Az új daloknál levetkőztük mindazt, amit nem éreztünk már magunkénak az első lemez hangzásvilágából, és teret engedtünk olyan hatásoknak, amik alapjaiban formálták a zenei ízlésünket. Egyszerűen fogalmazva lépni akartunk előre, tovább kristályosítani, hogy mit is jelent a GÉPMADÁR. Ebben az Utopia Stúdió nyújtotta profi környezet, a mérhetetlen szakmai tapasztalat és a baráti légkör mind nagy segítségünkre voltak.” - mondta a zenekar korábban a friss korongról.


Gépmadár tagok:

Bánréti László - ének

Liptay Zoltán Árpád - gitár

Szász Attila - gitár

Szlifka István - basszusgitár

Béres Gábor - dobok

 

Gépmadár online:

www.facebook.com/gepmadar

gepmadar.bandcamp.com/

songwhip.com/gepmadar

gepmadar.webs.com/