Ossian - A régi felállás válogatáslemeze újra megjelenik, kibővítve!
Írta: Slayer   
2012. december 14. péntek, 21:10

December 22-én a Papp László Budapest Sportarénában játszika budapesti Ossian a Rock a nevem turné keretében, a Tankcsapda és a Junkies társaságában. És itt lesz először beszerezhető a csapat 1992-es best of albuma, melyet már régóta nem lehet hivatalosan megvásárolni, a csapat még fel is tuningolja egy kicsit,az 1993-as Emberi dolgok és az 1994-es Keresztút legütősebb nótáival Ez az új, a korai érát teljesen lefedő Best Of lemez, csak korlátozott mennyiségben kerül a boltok polcaira.

„Rengeteg emailt, Facebook üzenetet kapunk, hogy az 1994 előtti albumok gyakorlatilag beszerezhetetlenek CD-n, a Hammer Records gondozásában megjelenő, az eredeti hangfelvételekből összeállított a CD maximális 80 perces időtartamát kihasználó, limitált példányszámú Best Of egy kis gyógyír erre a gondra", indokolta a csapat, a megjelenés okát.

A dalok egy jófajta remasteren is átmentek a Supersize Recording jóvoltából, így a régi dalok is sokkal dögösebben fognak megszólalni.

A lemez normál bolti terjesztése, csak 2013-ban indul.Aki azonban a Metalshopról rendel, ha minden jól alakul, még idén megkapja a kiadványt.

Egy régi nagyon klasszikus, A Rock katonái:

 
topmenu