Leecher - Profi felvételen a teljes tavalyi A38-as koncert, Kalapács Tribute lemezhez is készülnek egy dallal!
Írta: Slayer   
2020. július 17. péntek, 16:49

Februárban jelent meg a dallamos szimfonikus metalzenéjüket csellóval, varázslatos női énekkel és hihetetlenül karizmatikus, egyedi kiállással előadó Leecher második nagylemeze “Deviant” címmel, és bár a zenekar legnagyobb terveit - köztük egy teljes Európai Turnét a Visions of Atlantis vendégeként - elkaszálta a vírushelyzet, közel sem maradtak tétlen. Múlt hónapban tették közzé az A38 Hajón rögzített 2019-es koncertjüket, mely most megnézhető teljes terjedelmében, tökéletes kép -és hangminőséggel.

Leecher - Infinite Greed // Live 2019 // A38 Rocks

A Leecher is azon 30 előadó között van, akik részt vesznek azon a most készülő 2 korongos Kalapács Tribute lemezen, amely a legendás énekes zenekarának 20. születésnapja alkalmából jelenik meg a szeptemberi “Világvégre” nagylemez mellett. Hogy melyik dalra esett a választásuk, az még egyelőre titok, de biztosak lehetünk benne, hogy a csellókkal előadott Kalapács dal egy kifejezetten egyedi megszólalású darab lesz. Addig is megnézhetünk pár képet a felvételekről Facebook oldalukon.

www.facebook.com/114712005208893/posts/3617363404943718/

A zenekart hosszú idő után élőben legközelebb a Boglári Szüreti Fesztiválon (Balatonboglár, Parti Sétány) lehet látni augusztus 20-án, 18:30-tól.

Idén nyárral szöveges videó készült a “Deviant” lemez összes dalához, ezeket a zenekar pár érdekesség kíséretében Facebook oldalukon osztották meg, és már egy közös lejátszási listán is elérhetők.


Leecher - Deviant (2020) Teljes album (Hivatalos YouTube lejátszási lista)

bit.ly/Leecher_Deviant_Playlist


Leecher - Deviant hallgatás online felületeken:

songwhip.com/album/leecher/deviant


Harvester of Calamity:

“Az intro természetesen az összes többi dal után készült el, amikor már összeállt a kép, hogy milyen is lesz ez a lemez. Nem csak a zenei utazást vetíti előre, hanem ennél talán hosszabb is az árnyék, amit vet… maradjon ez egyelőre titok.”

Infinite Greed:

Az emberi természet végtelen mohóságáról szól ez a dal. Ha nincsen konkrét célod, a pénz- és dicsőség hajszolásnak sosem lesz vége.”

Rainmaker:

A dal egy zeneszerzőről szól, aki minden másról elfeledkezve írja élete fő művét és úgy érzi, hogy ez a létezésének egyetlen célja. Hiszen ezzel a dallal a többi ember életét is szebbé teheti.”

Architect of Fate:

“Ezt a dalt egy novella ihlette (Operation Fateful Encounter a címe és csak ajánlani tudom), aminek az alaptörténete, hogy a főhős kifigyel magának embereket, titokban utánajár, hogy kicsodák és milyen emberek, majd “sorsszerű” találkozásokat rendez meg velük. Ezt a történetet én továbbvittem egy sötét irányba, ahol a beszélő megrészegül a hatalmától és akár borzalmas helyzeteket is előidéz csak azért, hogy eljátszhassa a megmentőt.”

Cassandra:

Mit ér igazat mondani, ha a többiek kiabálása elnyomja a hangod? Ez a dal a görög mitológiából ismert Cassandra történetén keresztül mutatja be azt a helyzetet, hogy milyen érzés lehet igazat mondani úgy, hogy senki nem hisz neked. Sokszor hajlamosak vagyunk annak hinni, aki leghangosabban ordít, vagy a legjobban el tudja adni magát, és a tévedés csak akkor derül ki, amikor már baj van.”

Lake of Contradiction:

“A Deviant utolsó előtti dala egyfajta címadó is és összefoglaló is egyben. Azt a kérdést veti fel, hogy ha elhatárolódsz valakitől, csak mert első látásra furcsa, szokatlan és zavaró, nem lehetséges-e, hogy egy értékes embert veszítesz el, akit féltél megismerni?”

Celestial Alignment:

A szerelem drámával önti el az ember életét és a legkisebb dolgot is soha vissza nem térő csillagállásnak láttatja. Tudod, hogy nem vagy normális, mégsem adnád semmiért.” 

Leecher CD rendelés:

bit.ly/Leecher_CD_MetalShop


Leecher online:

www.leechermusic.com/

www.facebook.com/leechermusic/

www.facebook.com/NailRecordsHungary/

www.facebook.com/HammerMusicHungary/