Set in Stone - Az ismert szombathelyi underground zenészek új csapatának itt az első dala!
Írta: Slayer   
2020. július 16. csütörtök, 20:55

2019 nyarán alakult szombathelyen, a melodikus metal csapat, a Set In Stone. A zenekar soraiban olyan ismert csapatok korábbi tagjai is fellelhetők, mint a Liberal Youth, a Social Free Face vagy a Dolmen. A srácok egy év után eljutottak oda, hogy 'Chains of the Mind' címmel megjelent a bemutatkozó daluk egy szöveges videó kíséretében.

"Új zenekar, új nóta, rengeteg terv és várhatóan sok-sok koncert...." - így foglalta össze röviden a néhány szombathelyi „öreg” róka által alapított Set In Stone a jelenlegi helyzetét.

A bandát Farkas Péter (ex-Embers, ex-Liberal Youth, ex-Derkovbois), Keibinger Norbert (ex-Alexis Machine, ex-Social Free Face, ex-Liberal Youth, ex-Dolmen) és Szigeti Tibor (ex-Dolmen, ex-Embers, ex-At Once Hero) hívta életre kiegészülve Pajor Balázs gitárossal és Gosztom Martin énekessel. A melodikus metal csapat gőzerővel írja a nótákat, készül első élő fellépésére és közben persze demózza az új dalokat. Ennek eredményeképpen a napokban a YouTube-on tették közzé első nótájukat Chains of the Mind címmel

A Set in Stone felállása:

Farkas Péter (ex-Embers, ex-Liberal Youth, ex-Derkovbois) - basszusgitár 

Keibinger Norbert (ex-Alexis Machine, ex-Social Free Face, ex-Liberal Youth, exDolmen) - dob

Szigeti Tibor (ex-Dolmen, ex-Embers, ex-At Once Hero) - gitár

Pajor Balázs - gitár

Gosztom Martin - ének

Set in Stone - Chains of the Mind

Set in Stone online:

https://www.facebook.com/setinstonezkr/

https://www.youtube.com/channel/UCTBgDPKiEcQXx-lz3P4YtqA