Fleshgod Apocalypse - Az olasz extrém metal csapat csapat is jövőre halasztja európai turnéját!
Írta: Slayer   
2020. július 13. hétfő, 19:15

A Fleshgod Apocalypse is halasztani kényszerül: az olasz extrém metal csapat többek között az Ex Deóval tervezett turnézni az idei ősz folyamán, de nemrég arra jutottak, hogy a koronavírussal kapcsolatos járványhelyzet, illetve az arra válaszul meghozott korlátozó intézkedések nem fognak megszűnni októberig.

Így a koncerteket egy évvel elhalasztják: Budapestre 2021. október 21-én érkeznek, ahol az A38 Hajón játszanak majd. A megváltott jegyek változatlanul érvényesek az új időpontra, vagy augusztus 9-ig visszaválthatók a vásárlás helyén.

Fleshgod Apocalypse - Monnalisa

Tavaly nyáron jelent meg az olasz szimfonikus death metal csapat, a Fleshgod Apocalypse legújabb nagylemeze, Veleno címmel. A több mint egy évtizede működő, és Magyarországon is rendszeresen játszó csapat kíméletlen tempójú, tűpontos dalaival, és sajátos, horrorbarokk megjelenésével gyorsan vált sokak kedvencévé. A friss albumot is bemutatják majd élőben Budapesten: 2021. október 21-én a Kataklysm frontembere által alapított, és a Római Birodalom világát idéző death metal együttes, az Ex Deo társaságában lépnek fel az A38 Hajón.

EX DEO ft. Francesco Ferrini (Fleshgod Apocalypse) - The Philosopher King

a Livesounds bemutatja:

Veleno Across Europe Tour 2020

2021. október 21., csütörtök 19 óra

Budapest, A38 Hajó

Fleshgod Apocalypse, Ex Deo koncertek

Belépő: early bird jegyek 5.900 Ft, normál elővételben 6.500 Ft


Online jegyek:

https://tixa.hu/fleshgod-apocalypse_exo-deo_a38

https://www.ticketportal.hu/event/Fleshgod-Apocalypse-Ex-Deo

https://www.eventim.hu/hu/jegyek/fleshgod-apocalypse-ex-deo-koncertek-budapest-a38-hajo-548080/event.html?