Wishes - A kényszerszünet alatt gitárost cserélt a fővárosi hardcore punk csapat!
Írta: Slayer   
2020. június 16. kedd, 19:46

Változás történt a koronavírus miatti kényszerszünet alatt a fővárosi dallamos hardcore punk csapat, a Wishes soraiban. Spányik Péter gitárost Kemény András váltotta. Viszont jó dolgok is történtek ez alatt az időszak alatt, így a srácok már majdnem teljesen rögzítették az új lemezüket, ami 'I The Brightest and the Strongest' címmel fog megjelenni. Ha a előbbnem, akkor az új felállás legkésőbb szeptember 18-án fog élőben debütálni Székesfehérváron a Yippi Feszt 2020-on, ami a Nyolcas Műhelyben kerül majd megrendezésre, és rajtuk kívül aznap még a Téveszme játszik.

"Sziasztok!

Mint azt tudjátok Petit elszólította az élete tőlünk, viszont rövid gondolkozás után megkértük Andrist, hogy csatlakozzon hozzánk. Szerencsére tetszett neki az ötlet és mi is nagyon hamar rájöttünk, hogy hasonló elképzeléseink vannak a WISHES-el kapcsolatban, így Andris fog Dani mellett gitározni a zenekarban.

A PANDÉMIA alatt sikerült majdnem mindent rögzítenünk az új lemezhez, amiről hamarosan hallhattok egy dalt. A lemez a I The Brightest and the Strongest I címet fogja viselni.

A friss felállással a WISHES-t először szeptember 18.-án láthatjátok a Yippi Feszt 2020-on egyik legkedvesebb helyünkön a Nyolcas Műhelyben."

WISHES - CHARLATAN