Continoom - Új dobossal folytatja a hazai modern fúziós metal csapat!
Írta: Slayer   
2020. június 15. hétfő, 20:16

Új dobossal folytatja a fővárosi modern fúziós metal csapat, a Contnoom. A távozó Svajda Péter helyére a Steroidból ismert Ujj Árpád 'Pötyi' ült be a dobok mögé.  Ha minden igaz, akkor Pötyi élőben augusztus 19-én fog bemutatkozni az Ukk&Roll 2020 Karanténzáró Rock Pikniken.

Az új dobos Ujj Árpád, azaz Pötyi bemutatkozása:

“Sziasztok! Ujj Árpád vagyok, de általában csak Pötyi! Sőt, mindenkinek csak Pötyi!

Pár héttel ezelőtt volt, hogy a Tescoban bóklászva talán épp a nagy zacsis tökmagot kerestem, miközben megcsörrent a telefonom, látom Schrotify - Schrott Péter elmebárkája mindenkinek hív!

Gondoltam valami közös buli szervezéséről lehet szó! Felveszem, üdvözöltük egymást, kis móka kacagás aztán közölte velem, hogy én leszek a Continoom új dobosa.

Pont akkor találtam meg a tökmagot és az árát nézve a nálam egy szónak számító "húbazzeg" volt a reakcióm a felkérésre és az árra is.

Kicsi gondolkodás után másnap igent mondtam!

No, de vegyük kicsit komolyabbra a dolgot.

2001 óta dobolok, aktívan 2006-tól játszom zenekarban. A kezdetekkor rock feldolgozás és ezzel egyidejűleg Heavy/Power metal bandában doboltam. Leginkább a Hardrock, Metal, Prog Rock/Metal műfajok érdekeltek mindig is, amit a mostani állandó zenekarom is képvisel Steroid néven! Épp ezért tetszett meg a Continoom is még a bemutatkozásuk idejében, mert a nagyon jó metálos hangzás mellett tök jó riffekket és mellé éneket hallhattam. Aztán most, mikor végig hallgattam a Not My War albumot a fentebb is használt jelzőt mondtam ismét. "Húbazzeg"

Magyarországon nem tudok mondani még egy zenekart amelyik ezt a stílust ennyire egyedi és pro módon nyomja. Szerintem nincs is más!

Éppen ezért megtiszteltetés és hatalmas kihívás számomra, hogy a Continoom dobosa lehetek. Remélem helytállok és elégedett lesz velem a zenekar és közönsége!"

Svajda Péter és a zenekar a dobos távozásáról:

"Ne sírj, mert vége lett! Mosolyogj, mert megtörtént." - Péter Svajda dobosunk mindnyájunk bánatára úgy döntött, hogy ezentúl csak barátként és nem bandatagként lesz része az életünknek. Petya a lenti sorokkal szeretne elköszönni tőletek:

"Kedves Contisok!

Nagy sajnálattal szeretném tudatni veletek, hogy elhagyom a bandában az állandó helyem a dobos poszton.

Az okával nem untatnálak titeket, de biztosíthatlak bennetek, hogy fogunk még találkozni...

Köszönök mindent a Continoom-nak és legfőképp nektek, sok jó embert ismertem meg."

Continoom - Scream My Name


A zenekar tagjai

Schrott Péter-ének

Svajcsik Péter-gitár, vokál

Erdős Róbert - gitár

Rohoska Gábor-basszusgitár, billentyűk, vokál

Ujj 'Pötyi' Árpád - dobok

 

Continoom online:

http://www.continoom-music.com/

https://www.facebook.com/continoom/