Helloween - Jövőre halasztották, a United Alive Part 2 Európai turnét!
Írta: Slayer   
2020. június 01. hétfő, 20:19

A Helloween nehéz szívvel jelenti be, hogy elhalasztani kényszerül a UNITED ALIVE PART 2 Európai turnéját. Az eredetileg szeptembertől november közepéig tervezett koncertsorozat 2021 áprilisától június közepéig tart majd, a magyarországi koncertre pedig május 3-án kerül sor, a Budapest Sportarénában. A megváltott jegyek változatlanul érvényesek.

A zenekar közleménye arra is kitér, hogy ez a generációk óta nem látott járvány mindenkit kihívás elé állít, és a fertőzésveszély még most is jelentős. Emellett az egyes országok eltérő szabályozásai miatt az eredeti turné lebonyolítása nagyon bizonytalan lett volna.

A zenekar videóközleményét itt láthatjuk:

https://www.facebook.com/LiveSoundProd/videos/245066486820936

„Egy Helloween koncert arról kell, hogy szóljon, hogy a rajongók összegyűlnek, szórakoznak, jól érzik magukat, és együtt ünnepeljük azt a zenét, amit mind szeretünk. A világ jelenlegi állapota nem tesz lehetővé egy ilyen gondtalan estét” – mondták el.

A zenekar egyben az egyelőre cím nélküli, vadiúj nagylemez kiadását is eltolja a következő év elejére. A produkciós munkálatok már a célegyenesben vannak: Ronald Prent New Yorkban dolgozik a számok keverésén. „Igazán büszkék vagyunk az eredményre, és alig várjuk, hogy együtt, élőben ünnepeljük az új nótákat a rajongóinkkal – de most türelemmel kell lennünk még egy kicsit. Az egészség az első!”

A várakozás idejére a Helloween egy kisebb meglepetéssel is készült: egy különleges, „koronás pólót” tettek elérhetővé a https://www.pumpkins-store.com webáruházban, amit beszerzési áron, ingyenes szállítással érhetünk el.

A jövő májusra áthelyezett budapesti koncertre a jegyek változatlanul kaphatók.

A Livesounds bemutatja:

United Alive Part II

2021. május 3., hétfő

Papp László Budapest Sportaréna

Helloween Pumpkins United koncert

Belépő: kiemelt álló 18.900, normál álló 15.900, ülőhelyek 13.900-18.900 Ft

Jegyek kaphatók a Ticketportal hálózatában.


Online elérhetőségek:

http://livesound.hu/

https://www.helloween.org/

https://www.facebook.com/livesoundProd

https://www.facebook.com/events/465764790737802/