Rózsaszín Pittbull - 25 éves lett a komlói szókimondó zenekar!
Írta: Slayer   
2020. március 23. hétfő, 17:33

25 éves lett a komlói Rózsaszín Pittbull. A csapat a saját stílusát  a "kabarérock" kategóriába sorolja. A szókimondó szövegeiről elhíresült zenekar 'Öregszünk de nem melegszünk!' elnevezésű jubileumi turnéja sajnos az ismert okok miatt félbeszakadt. A srácok azonban úgy döntöttek, hogy mielőtt elkezdenék az új lemez stúdiómunkálatait, egy 25 dalból álló csokrot nyújtanak át a rajongóiknak, ezzel köszönve meg nekik, hogy egy negyed évszázadon át kitartottak mellettük. Az első dal már meg is érkezett, amit hívőknek és prűdeknek nem ajánlanánk.

"Kedves Pittbulák és Pittbullok!

Mint tudjátok idén 25 éves lett a zenekar, ezért úgy döntöttünk, hogy mielőtt még nekifogunk az új nagylemez stúdió munkálatainak kedveskedni akarunk Nektek egy 25 dalt tartalmazó csokorral az elmúlt 25 év terméséből, amivel meg szeretnénk köszönni, hogy ennyi éven keresztül kitartottatok mellettünk jóban-rosszban és hogy szerettek bennünket. Jöjjön hát ebből a 25 dalból az első klippesített tétel ajándékul a világ legjobb közönségének!"

"Ha isten teremtette a világot, akkor következésképpen ő teremtette a gonoszt, a szenvedést és pl. a koronavírust is az ő mérhetetlen jóságában és hatalmas kegyelmében..."

Rózsaszín Pittbull - Az Isten bassza meg! - 25 éves szülinapi karanténcsomag 1. rész

A zenekar tagjai:

Jepy- Ének

Méhn Zoltán- gitár

Kunos Péter - basszusgitár

Nagy Imre - dobok


Rózsaszín Pittbull online:

https://www.rozsaszinpittbull.hu/

https://www.facebook.com/rozsaszinpittbull/