Pair o' Dice - Új klippel jelentkezett a soproni modern rock csapat!
Írta: Slayer   
2020. március 22. vasárnap, 18:26

A soproni hard/modern rock csapat a Pair o' Dice idén sem tétlenkedik. Most a legújabb dalukhoz, az Emlék'-hez készült egy klip, aminek a témája egy személyes rossz emléket boncolgat. A kisfilmet az EMEM VIDEO stábja készítette.  A srácok a kényszerű koncert mentes időszakot dalírásra fordítják, és télen, vagy legkésőbb tavasszal szeretnének egy új lemezt kihozni.

Szokodi Zoltán frontember a klipesített új dalukról, az 'Emlék'-ről:

"Körülbelül 15-20 évvel ezelőtt történhetett, betegen feküdtem otthon, drága anyukám ápolt egész éjjel. Tudjátok, hideg borogatás, ezer takaró, anya simiz, énekel, meg minden ilyesmi, amit egy 40 fokos lázzal otthon fekvő gyerek teste megkíván. Lázálmok gyötörtek, amiket sosem fogok tudni elfelejteni. Mondjuk ezzel még meg is tudnék barátkozni, de sajnos azóta nem tudok úgy elaludni, hogy csend van körülöttem, valaminek szólnia kell, különben újra és újra ott találom magam."

Pair o' Dice - Emlék

Zoli a csapat körüli aktualitásokról:

"A zenekar a sok elmaradt koncert idejét most lemezírással tölti és a terveik szerint télen vagy kora tavasszal már napvilágot is fog látni! A legújabb Emlék című számunkban is megfigyelhető, hogy kicsit a keményebb vonal felé vesszük az irányt, ami az új nagylemez egészére jellemző lesz! "

Pair o' Dice - Köztünk élnek

A zenekar tagjai

Szokodi Zoltán - ének

Pohl Dávid - gitár

Szántó Tamás - basszusgitár

Fördős István - dobok

Pair o' Dice - Nem másoknak éltem

Pair o' Dice online:

https://www.facebook.com/pairodiceofficial/