Mystery Gang - Friss felvételen hallhatók a rockabilly zenekar legjobb dalai, megjelent a Rockin’ Anthology!
Írta: Slayer   
2020. március 19. csütörtök, 20:12

Megjelent az ‘50-es évek rock n’ roll és rockabilly zenéjének hangulatát fantasztikusan eredeti érzéssel hozó Egri Péter énekes-gitáros vezette Mystery Gang “Rockin' Anthology” című új lemeze. Címéhez hűen a felvétel egy válogatásalbum a Mystery Gang 22 éves munkásságából, a kezdetektől egészen napjainkig, melyen a stúdióban frissen, élőben újra felvéve hallhatjuk a legjobb dalokat. A “studio live” a zenekar elmondása szerint előadásmódjában és hangzásában a koncerteken is megszokott lendületet idézi meg. A 17 újrafelvett dalból 16 angol, egy bónusz dal pedig magyar nyelven szólal meg.

A lemezről korábban már hallható voltak az “I Got Boogie” és a “Wiggle Baby” című dalok, most pedig a “Run Chicken” is elérhető a zenekar Youtube csatornáján.

Mystery Gang - Run Chicken

Mystery Gang - I Got Boogie

Mystery Gang - Wiggle Baby

Egri Pèter:

“A felvételek hallgatása közben elvész a tér, megszűnik az idő! Màr nem is fontos, hogy amerikai vagy magyar, már nem is fontos, hogy az 1950-es èvek, vagy a 21. szàzad… Mintha egy igazán túlfűtött, élő, vad Mystery Gang koncerten lennénk! Valamikor nem is a múltban, nem is a jelenben, hanem a jövőben! Kezdődhet az időutazás?”

 

Mystery Gang: Rockin’ Anthology az online felületeken:

songwhip.com/album/mystery-gang/rockin-anthology

 

Mystery Gang: Rockin’ Anthology rendelés:

mysterygang.hu/

A zenekar eredetileg április 9-én a 23 éves Viva Las Vegas Rockabilly Weekend nagyszínpadán játszott volna ismét az amerikai közönségnek, ez azonban a járványügyi helyzettel kapcsolatban hozott hatósági intézkedések miatt 2021. áprilisában lesz megtartva. A fesztivál 2019-ben a legjobb helyi fesztiválnak járó “Best Music Festival in Las Vegas” díjat is elnyerte, ebben az évben a MYSTERY GANG már egyszer fellépett az eseményen magyar zenekarként elsőnek, a nagy sikerre való tekintettel pedig nagyszínpados fellépőként hívták őket vissza.

Mystery Gang: Rockin’ Anthology

2020 // EDGE Records // EDGECD303

01. I Got Boogie

02. Wiggle Baby

03. Boogie Woogie Mad Man

04. Boppin' On Fray Night

05. Sometimes I Feel Like A Rockabilly Star

06. Fly To The Moon

07. Shake Woman

08. Don't Mess Around

09. Strip Poker

10. Wild And Animalistic

11. Bang Bang Boogie

12. Diamond Ring

13. Run Chicken

14. Lonely Moon

15. Woodoo Doll

16. Jumpin' Around

17. Megőrülök érted (bonus track)

 

Online elérhetőségek:

www.facebook.com/mystery.gang/

www.facebook.com/EdgeRecordsHungary/