Barba Negra - Miért egy vírus kell ahhoz, hogy összetartsunk? Tanuljunk a helyzetből, tegyünk valami jót!
Írta: Slayer   
2020. március 18. szerda, 20:45

Egy remek kezdeményezéssel állt elő a Barba Negra csapata, úgy döntöttek, hogy ugyan jelenleg az ő helyzetük sem túl rózsás, mégis segíteni szeretnének másoknak. Egy olyan kezdeményezés élére álltak, ami mindenképpen tiszteletreméltó, főleg jelen körülmények között. Remélik, hogy mások is hasonlóan gondolkodnak majd. A Barba Negra első körben azoknak szeretne a jövőbeni koncertjeire tiszteletjegyet adni, akik most a frontvonalban harcolnak, illetve harcolni fognak a korona vírussal, ők pedig nem mások, mint az egészségügyben dolgozók. Mint fővárosi klub főleg a budapesti intézményekre koncentráltak elsőre, de tudjuk, hogy a rendezvényeiket is rengeteg vidéki látogatja, így a későbbiekben biztos, bővül még ez a kör.

"Miért egy vírus kell ahhoz, hogy összetartsunk?

Tanuljunk a helyzetből, tegyünk valami jót!

Erre buzdítunk mindenkit.

2020. a Barba Negrában egészen biztos, hogy ezen gondolatok jegyében fog zajlani: szeretnénk a lehető legtöbb olyan kezdeményezést elindítani, amiben a most megfeszített munkában másokért küzdőknek, és a nehezebb helyzetbe kerülő embereknek nyújtunk feltöltődési lehetőséget.

Első kezdeményezésünk.

Amikor a vírus nem csak egészségileg tesz tönkre, lelkileg is megvisel mindnyájunkat, nagyobb figyelmet szeretnénk fordítani azokra, akik minden másodpercben a kórházakban hősiesen azon dolgoznak, hogy rászoruló emberek visszakapják az egészségüket és ezzel a szabadságukat. Köszönjük nektek!!!

A Barba Negra egy csekély kezdeményezést indít a szórakoztatóiparban: Amint visszakapjuk a lehetőséget, hogy rendezvényeket bonyolítsunk, szeretnénk a következő intézményekbe tiszteletjegyeket eljuttatni programjainkra az ott dolgozóknak, hogy azokat szabadon felhasználva, újra pozitív energiákkal töltődhessenek fel.

Első körben mi ezeket az intézményeket választottuk:

- Budai Gyermekkórház

- Szent Margit kórház

- Heim Pál Gyermekkórház

- Szent István és Szent László kórház

- Szent Imre kórház - Szent János Kórház

- Jahn Ferenc Kórház

- Országos Mentőszolgálat

- Törökbálint

- Tüdőgyógyintézet és szakrendelő

Csatlakozzon kezdeményezésünkhöz minden helyszín, rendezvényszervező, zenekarok, menedzsmentek és aki tud adni egy kis kikapcsolódást az egészségügyben dolgozóknak! Válassz te is intézményeket!

A Barba Negra és a Rock1 Team."