Jolly Jackers - '#TámogasdKedvencElőadód összefogás'!
Írta: Slayer   
2020. március 18. szerda, 20:40

A Dunaújvárosból indult folk metal Jolly Jackers is csatlakozott, ahhoz a felhíváshoz, hogy a korona vírus járvány következtében a koncertektől, és így mostanság a fő bevételi forrásuktól elesett zenészeket támogassa a közönségük, ha lehetősége van rá. Vásároljanak zenekari merch termékeket, pl. pólókat, pulcsikat, bögréket CD-ket, a zenét pedig olyan platformokon hallgassák, ami után a csapatok pénzt kapnak. Az újvárosi csapat is elég rendesen érintett a turnélemondásokban, mivel március végén indult volna egy hét állomásos Európa turnéjuk.

"Kedves előadók és kedves közönség!

Összefogást hirdetünk és partnernek hívjuk az összes olyan művészeti szereplőt, aki érintett a korona vírus következtében érvénybe léptetett hatósági intézkedéseknek.

Az előadóművészet minden területe óriási, sok esetben akár végzetes kimenetelű károkat szenved el percről percre. A korlátozások nem csupán a színpadra lépők, hanem a körülöttük dolgozók munkáját is érinti, ezért ezúton szeretnénk megkérni minden művészeteket kedvelő embert, hogy csatlakozzon a #TámogasdKedvencElőadód kezdeményezéshez!"

"Az összefogás keretén belül pedig csupán egy módon könnyíthetitek meg átvészelni kedvenceitek előtt álló kilátástalan és nehéz időszakot: támogasd őket és vásárolj pólót, cédét, bögrét, vagy bármilyen ajándéktárgyat, aminek a bevételéből kizárólag ők részesülnek."

Jolly Jackers - Alone

"A jegy vissza nem váltást is hasznos kezdeményezésnek tartjuk, ez viszont egy kicsit másról szól.

Az akcióhoz várunk csatlakozni minden magyar zenekart, előadót és persze benneteket, akikért ezt az egészet csináljuk: a drága közönséget.

Amíg élő fellépések nélkül maradtok, addig tudunk ezzel is valamilyen tartlmat közvetíteni. Szeretnénk ha kialakulna egy közösségformáló, egymást segítő rendszer. Egy összefogás. Reméljük, hogy mihamarabb véget ér ez a nehéz időszak, és újra élő fellépésekkel adhatjuk át a bennünk lévő rengeteg kreatív energiát.

Addig is találkozunk a virtuális térben Veletek.

Jolly Jackers zenekar"