Tankcsapda - Pénteken Live Stream koncertet ad a debreceni rock n' roll trió!
Írta: Slayer   
2020. március 17. kedd, 21:05

Lukács Laciék úgy döntöttek, hogy akkor is koncertet ad a Tankcsapda a rajongóinak, mikor az személyesen nem lehetséges. Így a törvényi kereteket, és  hatósági utasításokat is maximálisan tiszteletben tartva, hazai környezetben Debrecenben a Roncsbárban adnak egy zárt bulit, amit csak a Youtubon lehet élőben követni, de így a világ minden pontján, mindenki otthon biztonságos körülmények között teheti ezt meg.  Az élő közvetítés március 20-án pénteken este 19:00 órakor kezdődik, és  srácok egy igazi best of műsort ígérnek, érdekesség, hogy ha nem lenne a korona vírus járvány, aznap este a trió éppen a hollandiai Eindhoven városában, a Dynamo Klubban lépnének fel. Azt még nem lehet tudni, hogy a május 1-ei Budapest Parkos 'Első Évtized' koncertnek mi lesz a sorsa. ( Kövessétek az esemény Facebook oldalát.)

PÉNTEKEN LIVE STREAM TANKCSAPDA KONCERT!!!

"Európában minden rendezvényt elhalasztottak, így ez a mostani hír csak a megerősítésre hivatott.

A legfontosabb Tankcsapda tudnivaló:amint erre, a most kialakult helyzet múlása lehetőséget ad,

A MOST ELMARADÓ TAVASZI EU KONCERTEKET PÓTOLJUK! A „mikor, hogyan, mi legyen a már megvett jegyemmel…” stb.. kérdések megválaszolása később történik. Türelmet és megértést kérünk és köszönjük! Addig is figyeld a pénteki (03.20. 19.00 CET) élő közvetítést, bármerre is vagy!!! (és ha lehet, leginkább legyél otthon!!) Legyen (otthon is) ROCK!!!"

Tankcsapda - Adjon az ég - (Jubileum 25)

"A VILÁGVÉGE MÉG VÁRHAT

TANKCSAPDA LIVE STREAM KONCERT

2020.03.20. // DEBRECEN – RONCSBÁR // 19.00

https://www.youtube.com/molgrouptv

"Hogy senki ne maradjon Tankcsapda és élő koncertek nélkül, elnyomunk egy jó erős egyveleget, ami a YouTube-on keresztül mindenki számára elérhető lesz, regisztráció nélkül, teljesen ingyen." ‼️

(A koncertet "zártkapuk" mögött tartjuk, kizárólag online nézhető.)"

 

Tankcsapda online:

https://www.facebook.com/Tankcsapda/

https://www.tankcsapda.com/