Hatvan City Hard Core - Új klippel jelentkezett a hatvani hardcore brigád!
Írta: Slayer   
2020. március 16. hétfő, 20:50

Új klippel jelentkezett a hatvani hardcore csapat, a Hatvan City Hard Core. A két énekessel felálló zenekar az igen aktuális témát feszegető 'Utolsó napon' című dalára forgatott. A dal kapcsán lentebb a soproni Drawing énekese Nagy 'Bazsi' Balázs is megfogalmazta gondolatait. .A srácok következő koncertjéről jelen pillanatban nem lehet hitelesen nyilatkozni, de az biztos, hogy július 10-én a Rockmaraton fesztiválra van előjegyzésük egy fellépésre.

A csapat rövid közleméyne a klip kapcsán:

"Íme a legújabb videónk ami a mai helyzetben még aktuálisabb mint valaha! Vigyázzunk a földre és egymásra! HCHC"

 Hatvan City Hard Core - Utolsó napon

A soproni hardcore csapat, a Drawing énekesének Nagy 'Bazsi' Balázsnak a gondolatai az új HCHC klip kapcsán:

"Napokban láthattátok a hamarosan érkező videónk képeit !!Ez a videó ugyanazt a témát feszegeti ugyanazt a gondolkodást fogja bemutatni nektek anélkül ,hogy összebeszéltünk volna mint a ma világra jött hatvani barátaink videója!!Ahogy a hatvani bivalyok írták aktuálisabb mint valaha !!Sajnos ez így van és az is kicsit szomorú ,hogy nem kapnak nagyobb figyelmet ezek a szövegek témák és ,hogy sokszor azt mondják szájbarágos...!!

Hát pedig rágni kéne többször sajnos!!..

A hardcore nem egy populáris műfaj és nem is arról van szó ,hogy most mindenki hallgasson hardcore zenét meg kemény zenét meg nem is a pénzről szól ez az egész ...De ha lecseng ez az őrület , a sok rózsaszín felhős minden pompa csudi szuper vagy az épp szétlőlek mi vagyunk a rajok ki ha én nem megveszlek kilóra party party hátán zenei értek nélküli dolgok mellett nézzetek meg néha pl egy ilyen klippet vagy csak olvassátok a szövegeket ha a zene túl kemény!!

A hardcore nem ész nélküli zsagyvaság még ha sokszor azt is hiszik, hogy szétvart emberek ész nélkül ugrálnak üvöltenek a színpadon ,de nincs is túl cifrázva “docenskedve “sem...

Ami még fontos lehet ,hogy a HCHC Hatvan City Hard Coreszövegei magyar szövegek !!Hál isten vagyunk egy páran akik magyarul szólnak a srácokhoz ,Beerzebub,Hortobágy Hardcore Crew,MOLTO és még jó páran...Akiknek nagyon jó témáik vannak ütős zenei köntösben!!Nem akarjuk ,nem is tudjuk meg nem is mi fogjuk megvàltani a világot de ha kicsit rá tudjuk vezetni a jövő generációját a mostani srácokat ,hogy ezek a dolgok is ott legyenek az étlapon az már nagy előrelépés lenne!!

Hallgassátok ,nézzétek,osszátok ezeket a cuccokat is!"

Hatvan City Hard Core online:

https://www.facebook.com/hatvancityhardcore/

https://hchc.hu/