KabinLáz - 'Nincs végzet' klipmegjelenés!
Írta: Slayer   
2019. november 30. szombat, 20:25

Egy új klipesített dalt mutatott be a jövő februárban érkező 5 dalos EP-jéről a püspökladányi KabinLáz zenekar. Az önmagát "riff-központú modern rock/metal, "grunge-énekkel" leíró csapat a 'Húsevő' után most a 'Nincs végzet ' című dalát mutatta meg a nagyközönségnek. A nótát szintén a debreceni MMP Stúdióban rögzítették SzegPisti segítségével. A klipet a Reindeer Cinema stábja készítette, a főszerelő pedig a Wan-Ted zenekar gitárosa Berkes Krisztián volt. Élőben a srácokat legközelebb jövő szombaton, december 7-én a hajdúszoboszlói Rock Cafeben lehet majd, ahol az Ørdøg és a Pit Of Saron társaságában lépnek színpadra.

"Elkészült legújabb videoklipünk, amit a Nincs végzet című dalra forgattunk október végén, a Reindeer Cinema stábjával. Nem egy szokványos image klip volt a cél, a zenekar ezúttal csak asszisztált a dal szövegéhez kapcsolódó vaskos történetszálhoz, amiben a Wan-Ted zenekarból ismerős Berkes Krisztián barátunk vállalta el a főszerepet.

A Nincs végzet dal – a korábban már bemutatott Húsevőhöz hasonlóan – a 2020 februárjában, a KabinLáz 7. születésnapján megjelenő 5 dalos EP-n is helyet kap majd, amit a debreceni MMP Studio-ban rögzítettünk, SzegPisti irányításával.

Élőben legközelebb december 7-én, a hajdúszoboszlói Rock Caféban csíphettek el minket, ahol az Ørdøg és a Pit Of Saron társaságában zúzunk."

KabinLáz:

Hajdu Tibor – dobok

Jakab Imre – gitár

Papp Norbert – ének

Sárközi Ádám – basszus

KabinLáz - Nincs végzet

Facebook: https://www.facebook.com/kabinlaz/

Instagram: https://www.instagram.com/kabinlaz_ze...

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCKrSr5Kaww_qpuwYuuxFVgA