Don Gatto - Új klipet forgatott a hétvégén dupla szülinapi koncertet adó szekszárdi brigád!
Írta: Slayer   
2019. november 21. csütörtök, 19:56

Új klippel jelentkezett a szekszárdi hardcore csapat, a Don Gatto. Acélos Balázsék a tavaly az EDGE Recordsnál megjelent 'Sawdown' EP egyik dalára, a 'Welcome To Ferocity'-re forgattak egy kisfilmet a SadaWeb csapatával (Sada & Szemendrey). A 10 éves Don Gatto a hétvégén két születésnapi koncertet is ad. Holnap hazai pályán Szekszárdon játszanak majd az Estben, ahol rajtuk kívül fellép még a Cadaveres, a Positive Mental Attitude, az egyedül erre az eseményre összeálló 20 éves Chaos Of Disorder (A Don Gatto basszer-énekes Weisz Gábor és a Cadaveres gitáros Göbölös Kálmán régi groove/thrash metal csapata) és a Beliar. Az ünneplés másnap Budapesten a Dürer Kertben folytatódik, ahol Nyúlékon kívül fellép még a Devoid, az osztrák Seek & Destroy és a német The Busty Idiots.

""Bunkó hardcore mintegy 25 percben" - ez a szlogen szerepelt az idén 10 éves szekszárdi Don Gatto zenekar első plakátjain. A csapat 2009. decemberében lépett először közönség elé Szarvason a Prosecturával, aztán beletapostak a gázba: 634 koncert 17 országban, 5 EP, egy 23 állomásos európai Pro-Pain turné, dagonya Wackenban, HangSúly díj a legjobb koncertzenekar kategóriában, fellépés egy német börtönben és még egy CD melléklet is összejött a HammerWorld magazinban.

A banda november 22-én pénteken a szekszárdi Estben, másnap pedig a budapesti Dürer Kertben tartja tizedik születésnapi rock and roll zsúrját.A hazai pályán a Cadaveres, a Positive Mental Attitude, a kizárólag erre az estére összeállt 20 éves Chaos Of Disorder és a Beliar lép még fel, a fővárosi bulin pedig a Devoid, az osztrák Seek & Destroy és a német The Busty Idiots ad az érzésnek.

Ami pedig a Welcome To Ferocity számra forgatott új videoklipet illeti, csak egy fasza aszfaltkeverő telep kellett hozzá, pár köbméter por, hideg, meg a Sada és a Szemendrey a szuper kameráikkal."

Don Gatto - Welcome To Ferocity

A Facebook események:

Szekszárd, https://www.facebook.com/events/241993193385098/

Budapest, https://www.facebook.com/events/382946252658479/

Internetes felületek:

www.dongatto.com

www.facebook.com/dongattohc