Rockmaraton 2020 - Új nevek: True és extrem metal némi slamming deathcore-ral fűszerezve és újabb hazai tizenegyes!
Írta: Slayer   
2019. november 21. csütörtök, 11:46

A Rockmaraton szervezői egy hét elteltével ismét új neveket dobtak be a jövő évi fesztivál fellépői közül. A  30. Rockmaratonon 2020. július 6-11. között a dunaújvárosi Szalki-szigeten a külföldi fellépők listáját gyarapítja, az egy szem magyar basszusgitárost azért a soraiban tudó, de alapvetően finn eredetű heavy/power metal csapat, a Beast In Black, persze az énekesük meg görög. Ott lesz a teljes egészében görög és a rendezvényen már többször fellépő extrem/black metal Rotting Christ valamint a délnyugati szomszédainktól érkező „slamming deathcore”-t játszó Within Destruction is. Hazai részről pedig érkezik az As Karma Brings, a Down For Whatever, a HCHC Hatvan City Hard Core, a Lazarvs, a Nest of Plagues, az Over My Dawn, a Petofi, a Red Swamp, a Slytract, a Subcortic, és a Téveszme.

Jegyek ► https://rockmaraton.hu

Esemény ► Rockmaraton XXX ≡ 2020

A már eddig is ismert külföldi fellépők listája: Accept, Ensiferum, Kataklysm, Destruction, Crystal Lake, Wolfbrigade, Get The Shot, Cockney Rejects, Harakiri for the sky, The Black Dahlia Murder, Dark Funeral, Ross The Boss Band, Discharge, Benighted, Týr, Sodom, Aephanemer, Acidez.

A már eddig is ismert haza csapatok listája: Archaic, Bornholm, Burnout, Cadaveres, Counter Clockwise, Depresszió, divideD, Don Gatto, Dorothy, Dreamgrave, Jack, Harmed, Krampüs, Lord, Lost Continent, Moby Dick, Mudfield, nemecsek, Omega Diatribe, Pandora's Box (P. Box), Paediatrician, Phrenia, Prosectura, Road, Rózsaszín Pittbull, Samas, Sear Bliss, Shapat Terror, Tales Of Evening, Tisztán A Cél Felé, Watch My Dying, Agregator, Bloody Roots, Fegyelmező Részleg, Junkies, Kill With Hate, Magor, Phoenix RT, Salvus, Sleepless, Stubborn, A.M.D. (anti military demonstrations), Ann my Guard, Atomic, Gutted, Leander Kills, New Friend Request, Perfect Symmetry, Slowmesh, The Hellfreaks, Zorall , Angerseed, Csók és Könny, Dalriada, Dying Wish, Hortobágy Hardcore Crew, Mytra, Pocket Fox, Reason, Room of the Mad Robots, Térkövön Sült Lángos, Vile Disgust.

"Finn alapítással, görög és magyar tagokkal érkezik a Beast In Black hozzánk, a heavy metal rajongók örömére."

"Ha már a görögöknél tartunk, jelenleg is a nemrég megjelent ‘The Heretics’ című új lemezével turnézik az extrém/black metalos Rotting Christ – legutóbb a tervezetthez képest kicsit tovább maradtak a fesztiválon, sanszos, hogy jövő júliusban is nehezen szabadulnak a Szalki-szigetről!"

"A közel 10 éve létező, saját bevallásuk szerint „slamming deathcore”-ban utazó szlovén Within Destruction is garantáltan felszántja a színpadot a Rockmaratonon!"

"A hazai tizenegyes névsor ezúttal sem maradhat ki: As Karma Brings, DOWN FOR WHATEVER, HCHC Hatvan City Hard Core, Lazarvs, Nest of Plagues, Over My Dawn, PETOFI, RED SWAMP, Slytract, Subcortic, Téveszme."

"A tavaly „frissült” négyes felállással tér vissza hozzánk a teuton thrash legenda, a Sodom."

"A melodikus death metalban utazó Aephanemer tavasszal jelentkezett új anyaggal - elég ígéretes a francia csapat, érdemes őket elcsípni júliusban élőben is!"

"A mexikói hardcore punk Acidez ezúttal is egy igazán szórakoztató thrash & roll show-val készül, biztosan nem okoznak csalódást!"

"A magyar zenekarok közül újabb tizenegyes csatlakozott a 2020-as lineuophoz: Angerseed, Csók és Könny, Dalriada, Dying Wish, Hortobágy Hardcore Crew, Mytra, Pocket Fox, Reason, Room of the Mad Robots, Térkövön Sült Lángos, Vile Disgust."

"Érkezik a közel 40 éve létező brit hardcore punk legenda, a Discharge, akik az évek során semmit nem veszitettek az elképesztő színpadi lendületből "

"A Szalki-szigeten lehet majd csekkolni. Jövőre új lemezzel jelentkezik a death/grind vonalas francia Benighted csapata, amiből biztosan hallhatunk már pár tételt a fesztiválon – a megjelenésnek van hazai vonatkozása is, a borítót Borbás Robi (Grindesign) tervezi."

"Jelenleg már felerészt magyar az eredetileg Feröer-szigetekről származó viking metalban utazó Týr, a srácok a márciusban megjelent új lemez dalait is elhozzák jövő júliusban."

"Természetesen a magyar felhozatal is tovább bővült, ezúttal is 10 fellépővel: A.M.D. (anti military demonstrations), Ann my Guard, Atomic, Gutted, Leander Kills, NEW FRIEND REQUEST, Perfect Symmetry, SLOWMESH, THE HELLFREAKS, Zorall zenekar"

"Érkezik az amcsi melodik death metal nagyágyú, a The Black Dahlia Murder, és a pusztítóan könyörtelen black metal svéd helytartói, a Dark Funeral. A legjobb MANOWAR nótákat a zenekar legendás, alapító gitárosa, Ross The Boss Band saját formációjával prezentálja 2020-ban.

Ezúttal se marad el a hazai mezőny, biztosan játszik nálunk az Agregator, a Bloody Roots, a Fegyelmező Részleg, a Junkies, a Kill With Hate, a Magor zenekar, a Phoenix RT, a Salvus, a Sleepless és a Stubborn."

"Megérkeztek a 30. Rockmaraton első fellépői, elindult a jegyértékesítés! ‼️

2020. július 6-11. között ezúttal is a dunaújvárosi Szalki-szigetre várunk mindenkit, a 30 éves Rockmaraton Fesztiválra – első körben rögtön 40 zenekart jelentünk be!

ACCEPT, Ensiferum, Kataklysm, Destruction, Crystal Lake, WOLFBRIGADE, Get The Shot, Cockney Rejects, Harakiri for the sky.

Archaic, BORNHOLM, Burnout, CADAVERES, Counter Clockwise, Depresszió, divideD, Don Gatto, Dorothy, Dreamgrave, JACK, HARMED, Krampüs, Lord, LOST CONTINENT, Moby Dick, Mudfield, nemecsek, Omega Diatribe, Pandora's Box P. Box, Paediatrician, Phrenia, Prosectura, Road, Rózsaszín Pittbull, Samas, Sear Bliss, Shapat Terror, Tales Of Evening, Tisztán A Cél Felé, Watch My Dying.

ELINDULT A JEGYÉRTÉKESÍTÉS!

16.990 Ft-ért válthattok bérletet 

online jegyvásárlás ► https://tixa.hu/rockmaraton2020

(A jegyirodai értékesítés a napokban indul.)"

Facebook oldal:

https://www.facebook.com/rockmaraton/

Eseményoldal:

https://www.facebook.com/events/489669808456720/

Weboldal:

https://www.rockmaraton.hu/