Monuments - Új énekesével érkezik hozzánk a brit progresszív metal zenekar!
Írta: Slayer   
2019. november 18. hétfő, 19:38

A progresszív metál csapat, a Monuments eddigi leginnovatívabb lemezével és vadiúj énekesével, Andy Cizekkel február 21-én érkezik az Akvárium Klubba. A Monuments társa a brit Heart Of A Coward lesz, akik új, The Disconnect c. albumukkal csatlakoznak a turnéhoz.

A Monuments előző, The Amanuensis lemezét egy két éves koncertkörúttal ünnepelte, ez idő alatt a metál fanok megismerhették őket Európában, Ausztráliában, Dél-Afrikában, az Egyesült Királyságban és Amerikában is, miközben a banda olyan zenekarokkal osztozhatott a színpadon, mint a Protest the Hero, az Animals As Leaders, a Karnivool, az After the Burial vagy a Devin Townsend. A hosszú turné után hazaérve itt volt az ideje, hogy a csapat mind fizikailag, mind mentálisan egy picit kipihenje magát.

Monuments - Leviathan

A pihenő végére született meg a Phronesis lemez, melynek címe egy ősi görög szóból ered (jelentése bölcsesség) és több ízben visszautal a 2014-es lemezen lévő Saga City-re. A csapat az új koronggal is masszív turnézásba kezdett – nálunk is letéptek vele pár arcot -, most pedig ismét visszatérnek immáron új énekesükkel. 2019 nyarán ugyanis Chris Barretto személyes okok miatt távozott a posztról, helyét pedig Andy Cizek vette át, így most a hazai közönség február 21-én először hallhatja őt az Akvárium Klubban. Előttük a Heart Of A Coward melegít be, akik The Disconnect c. lemezükkel perzselik a kedélyeket.

Heart OF A Coward - Drown In Ruin

A New Beat és a Dürer Kert bemutatja:

MONUMENTS (UK)

Heart Of A Coward (UK)

Időpont: 2020. február 21.

Helyszín: Akvárium Klub, KisHall

Jegyárak: 6.000 / 7.000 Ft

Elővétel: https://tixa.hu/monuments2020_newbeat

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/428535158075186/