Bury Tomorrow - Tűzijáték helyett irány a Dürer Kert!
Írta: Slayer   
2019. július 06. szombat, 10:53

A nyári fesztiválszezon vége utáni általános poszt-vakációs szindrómát a Bury Tomorrow igyekszik majd orvosolni: a southampton-i ötösfogat augusztus 20-án a Dürer kertben immár hatodik alkalommal lép újra magyar színpadra.

A brit srácok 2006 óta aktív részesei a metalcore színtérnek, ezalatt öt albumot adtak ki - legutóbbit immár a Sony szárnyai alatt. A tavalyi kiadóváltás kapcsán a banda énekese Daniel Winter-Bates azt nyilatkozta, így szeretnék ha zenéjük minél több emberhez eljutna.

A koncerten a hangsúly nagy valószínűséggel a régi kedvencek mellett a srácok legújabb lemezén, a Black Flame dalain lesz, mely tiszta hangzásával ugyan megosztja a zenekar rajongóit, de egyre nagyobb népszerűségét még ezzel együtt sem lehet megkérdőjelezni. A számok szövegeit azok a történetek inspirálták, melyeket a rajongók osztottak meg velük - ezzel is nyilvánvalóvá téve, hogy mennyire fontos nekik a kapocs, ami a zenekar és köztük van.

A fiúkat utoljára három éve láthattuk Budapesten, úgyhogy itt a lehetőség, hogy a Black Flame dalait végre élőben is meghallgassuk.

Bury Tomorrow - Black Flame

A Lángoló Gitárok, a New Beat és a Dürer Kert bemutatja:

Bury Tomorrow (UK) + vendég

Helyszín: Dürer Kert

Időpont: 2019. augusztus 20. 19:30

Jegyek: 3.900 / 4.500 Ft

Elővétel:

https://tixa.hu/burytomorrow2019_durerkert

Facebook esemény:

https://www.facebook.com/events/2446487052081975/