Wrong Side - Új klippel jelentkezett a dunaújvárosi csapat!
Írta: Slayer   
2019. július 01. hétfő, 19:31

Új klipet készített a dunaújvárosi/budapesti Wrong Side zenekar. A modern melodikus metalt némi grunge és hardcore elemmel keverő csapat a 2017-es 'Érdektelen istenek' lemez zárótételére a 'Meg ne állj'-ra forgatott. Knapp Oszkárékat élőben, pontosan egy hét múlva hazai pályán Dunaújvárosban a Rockmaraton fesztivál nulladik napján, majd július 24-én szerdán a Székesfehérváron Fezen fesztiválon is el lehet csípni.

"Az "Érdektelen Istenek" lemez zárótétele, amely tulajdonképpen újkori ars poetica-nk is, ami segített nekünk átfordulni egy kritikus ponton, és rávilágított, amíg van mit mondani, amíg vannak célok, addig nem szabad feladni, nem szabad megállni, még ha túl meredek is az út, és túl éles is a kanyar a végén.

A képi anyagot részben magunk, részben Tóth Bálint pajtásunk rögzítette a 2018 őszi-téli turnén, és a vágásért/utómunkáért is ő felelt."

"Ami késik, jön-alapon imhol hát a tavaly őszi-téli turnén felvett koncertszeletkékből összehegesztett, izzadt-fulladt, néhol elfolyt, kicsit megszédítő videólenyomata"

Wrong Side - Meg Ne Állj

A Wrong Side tagsága:

Knapp Oszkár – ének/szöveg

Kőműves Zsolt - gitár

Domán Gábor - gitár

Fehér Sándor - basszusgitár

Tóth László - dob

 

Az 'Érdektelen istenek' lemez elérhető az alábbi online platformokon:

Deezer: http://www.deezer.com/hu/album/49247522

Spotify: https://open.spotify.com/album/351toA...

Apple Music: https://itunes.apple.com/hu/album/%C3...

 

A zenekar Facebook oldala:

https://www.facebook.com/WrongSideOfT...

A Bandcamp oldala:

https://wsotw.bandcamp.com/