Archaic - Friss hírek és egy új dal a hazai thrash csapattól!
Írta: Slayer   
2019. június 01. szombat, 14:34

Rendesen beindult a budapesti thrash metal csapat, az Archaic szekere. A 2002-ben alakult fővárosi csapat tavaly megjelent 'How Much Blood Would You Shed to Stay Alive?' lemezével szinte berúgta az ajtót, úgy tört be a köztudatba a műfaj kedvelői körében. A jól sikerült lemez, és a sok pozítív kritika, visszajelzés meg is hozta a kívánt eredményt, a folyamatos klubkoncert és fesztiválmeghívások képében. A srácok azonban ismét egy nagyot álmodtak és holnap elindulnak a 2019-es hazai Wacken Metal Battle Hungaryn,a Barba Negra Trackben, hogy részvételt vívjanak ki az idei németországi Wacken Open Air fesziválon, ami nem csak Európa, de a világ egyik legnagyobb metal fesztiválja is egyben. a rendezvényen , ami 13:30-kor kezdődik rajtuk kívül még kilenc zenekar lép fel és a helyszíni közönség és a zsűri szavazata fele-fele arányban dönt. Aki pedig elmegy és a fővárosi thrasherekre szavaz, az utána június 7-én ingyen vehet rész a csapat BackStage Pubos koncertjén, ahol rajtuk kívül fellép még az Eviternity és a Needless is. És hogy lekenyerezzék a rajongókat, egy új dalt (Back At You) és egy régi dal felújított verzióját (True Death Of Life) is elhozták nekik ajándékba a megmérettetés előtt.

"Archaic 2019-ben nagy lépésekkel halad előre, nem pihen egy percet sem! Több nemzetközi fesztiválra kapott meghívást, Horvát, Német, Román fesztiválokon túl ott leszünk az idei Rockmaratonon is, bemelegítjük a közönséget a Jungle Rot előtt, ősszel turnéra indulunk belföldön és külföldön egyaránt. Jövő évre is már van pár nemzetközi fesztivál meghívásunk....és talán még egy lemez is elkészül idén...?

Ám most vasárnap ott leszünk a Wacken Metal Battle-n, ahol a Ti szavazaitokkal eljuthatunk a világ legnagyobb Metal fesztiváljára, a 2019-es Wacken fesztiválra. Gary Holt üzenete után (https://youtu.be/_Srwpe5ZqcQ) egyenesen küldetésnek érezzük, hogy a Wackenen találkozzunk vele! Gyere el, és támogass minket, nehogy a szőrős bácsi szomorú maradjon.

Ezért hoztunk minden rockernek, minden metalosnak egy vadonatúj nótát, melynek címe: BACK AT YOU!

Archaic - Back At You

És az első lemezről is leporoltunk és felburbóztunk nektek egy nótát! Headbang ON:

Archaic - True Death Of Life 2019

Ne feledjétek, vasárnap - Barba NegraTrack!"

Archaic - How Much Blood Would You Shed to Stay Alive?