Place Vendome - Készül a harmadik!
Írta: Gery   
2012. november 13. kedd, 19:17

singer-michael-kiske-star-eyes-lips-faceHamarosan nekilát felvenni harmadik lemezét a Unisonic-ban szintén együtt muzsikáló Michael Kiske/Dennis Ward duó másik zenekara, a Place Vendome, derült ki a Frontiers Records friss közleményéből. Azonban ez a stúdiózás kornántsem mondható hagyományosnak, néhány tehetséges és kellően merész dalszerző számára ugyanis egy óriási álom teljesülhet hamarosan!

"A Frontiers Records örömmel jelenti be, hogy Michael Kiske nekiállt dolgozni a Place Vendome haramdik lemezén! A producer ismét Dennis Ward lesz, akivel idén télen (feltehetően januárban...) nekiállnak rögzíteni az anyagot! Nagyon reméljük, hogy nyár végére, ősz elejére napvilágot is láthat majd a mű!"

"A kiadó mindenekelőtt keresi TI dalaitokat a készülő albumhoz! Melodikus rock és Power AOR számokat keresünk, amelyek illeszkednek az előző két album zenei világához. Dallamos, kemény, rockos számok és balladák egyaránt jöhetnek!"

Ha tehát szeretnéd, hogy egy dalod Michael Kiske énekelje fel bátran írj a kiadó E-Mail címére! Ezt itt teheted meg: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

Egy dal a legutóbbi lemezről, a Believer: